- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz Bubukain #30385 üzenetére
A Panasonic DMP-UB900-vel nagyon jó a kép, a Q5 Pro-val nálam is kicsit blokkosodik a kép, de nem annyira mint nálad. A Pana BD lejátszó nem csoda hogy jobb képet ad hiszen nem egy kategória a Q5 Pro-val, viszont megnéztem PC-ről is HDMI kábeles összeköttetés mellett. Ugyan úgy az MPC-HC lejátszót használtam és szintén kiváló volt a kép egy BD25-höz képest. Egyébként tényleg olyan jó az Apple TV lejátszó? Próbáltál más lejátszót? Esetleg a notebookot össze tudod kötni a TV-vel? Nehéz a tévére fogni a hibát amíg teljesen meg nem győződsz arról hogy csak a tévé kijelzőjén jön elő a blokkosodás.
-
Joshi
titán
válasz Bubukain #30381 üzenetére
Megtaláltam. Monitoron(Acer K272HUL) + MPC-HC-val hibátlan gyönyörű a kép. A tévém egy Sony 49X8505B + Himedia Q5 Pro, de ott már nem mondanám el ugyan ezt, nekem nem olyan mint neked, de mindenképpen jobb lenne egy magasabb bitrátás release. Most éppen kiírom újraírható lemezre és megnézem a Panasonic DMP-UB900 Blu-Ray lejátszómmal, ha annál se lesz jó a kép akkor próbáld ki a BD50-es változatot.
[ Szerkesztve ]
-
superg
senior tag
válasz Bubukain #30381 üzenetére
Ez a videot azért büntet a kamera miatt.De ha azt mondod minden forrásnál látsz vmit ráadásul ugyanott akkor van valami baja.Csak az a kérdés számomra hogy a megye legjobb műszerésze miért mondta hogy alaplapot cserélne,ha mindig ugyanott van akkor inkább vmi panel gondnak tünik,én inkább az egész tévét cserélném.
Sony bolttal(ha ott vetted)nem tudod felvenni akapcsolatot?Ők korrektűl cserélni szokták -
Joshi
titán
válasz Bubukain #30372 üzenetére
Nem akarlak drága kábelekre rábeszélni, de azért egy Audioquest Pearl nem árt, vannak akciók amikor a 1,5m-es 6ezerért beszerezhető.
-
-
blakey
titán
válasz Bubukain #30304 üzenetére
Ezekez így szedd össze és mutasd meg a szerelőnek és akkor már foglalkozni fog vele.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dh66e
veterán
válasz Bubukain #30299 üzenetére
Na de ezzel nem megyünk messze mert a műholdas szolgáltatók és a Mindig TV azok akik kézenfogva tömörítik azt a szerencsétlen jelet.
Ok hogy többi tévén nem ilyen,de gondolom azok nem is 65" tévék.Még mindig egy fhd videóra lennék kíváncsi. Fenntartva hogy a tv is lehet elektronika hibás.
(#30302) Bubukain
A sza.ból nem lehet várat építeni.Ezeket a legtöbb esetben kikapcsolom mert csak rontanak az eleve sem acélos SD-n.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Bubukain #30299 üzenetére
Szerintem ne a tv-adásokkal mutasd meg a hibát hanem külső forrásból, FHD anyaggal, nézz meg egy Youtube videót, bármit, a lényeg, hogy hasonló hibák legyenek. Addig amig tv-vel próbálkozol addig mindenkinek az első válasza az lesz, hogy ilyen az adás, hiába mondod azt, hogy más tv-n nem ilyen. Egyébként én ilyet nem tapasztaltam egyetlen adás esetén sem, külső forrásból meg pláne nem.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dh66e
veterán
válasz Bubukain #30297 üzenetére
Názem a videódat és csóválom a fejem.
65" tévén tényleg ilyenek az SD adások.viszont azt írod hogy HD mozizásnál is ilyen meg HD csatornáknál is.Na ez már gyanus. Ki a tv szolgáltató?
Tudnál HD tv adásról is feltenni videót esetleg a problémás mkv-ról is?
Persze ha garanciális akkor vedd fel a kapcsolatot a szervizzel és kérj elektronika cserét.Aztán meglátod javult e a dolog vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz Bubukain #30291 üzenetére
Most nem értem, ha azt írjuk, hogy tv-hiba akkor az a baj, ha azt írjuk, hogy forrás hiba akkor az, most tulajdonképpen mit vársz tőlünk? Sz@r a tv, javíttasd, nincs más teendőd, mert nem jó a videó alapján sem.
-
blakey
titán
válasz Bubukain #30289 üzenetére
Pedig muszáj lesz, hátha másik szerelő jön. Egy biztos, nálam nem ilyen, meg szerintem sokaknál szintén nem ilyen.
-
blakey
titán
válasz Bubukain #30286 üzenetére
Hívd ki a szervizt, ezen nem múlik, ekkora készülékhez kimennek és akkor látni fogja a szerelő, hogy mi a szitu.
-
blakey
titán
válasz Bubukain #30282 üzenetére
Ha minden bemeneten olyan akkor tv hiba. Milyen tv és milyen képbeállításokat használsz?
-
Joshi
titán
válasz Bubukain #30275 üzenetére
Az ilyen zöldes képhiba egyértelműen gyenge tömörítésre utal, próbálj meg egy jó minőségű filmet lejátszani a TV belső lejátszójával pendrive-ról. Ha ott jó, akkor egyértelműen a kábel szolgáltatónál kel keresni a hibát.
(#30280) Bubukain nem kérdés hogy alacsony bitráta = fos szolgáltató.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Bubukain #30275 üzenetére
Valószínűéeg tényleg a kábelezéssel lehet gond, vagy a szolgáltatónál nem jó valami. Más bemeneteken is ilyen vagy csak tv-adásnál.
-
krx21
nagyúr
válasz Bubukain #29612 üzenetére
Adnék egy tippet, hátha bejön... Tegyél ki a képernyőre valami keves világos tartalommal, egy amúgy fekete képet. Mondjuk egy fehér kört fekete háttérel. Végy egy puha, tiszta pamut törölközőt és körkörösen enyhén masszírozd a képernyőt... Közben figyeld, hogy változik a foltosodás. Ha szerencséd van jó lehet...
A mérnöki hátér koncepció az eljáráshoz a következő :
Ha valaha is fektetve szállították a készüléket, belenghet a "hasa" és a panel rétegek elmozdulhatnak egymáshoz képest...
Eljárás referencia: Nekem így sikerült eltüntetni, pont egy ilyen tv-ről, középen egy hatalmas foltot![ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Bubukain #29627 üzenetére
Tv-t nem tuneren fogadott jellel tesztelnek,ezert irtam azt amit....
Igaz az atlag ember azt nez rajta,de abbol kovetkeztetest levonni a keszulekkel kapcsolatban nem szabad. Meg kell taplalni normalis forrasbol normalis minosegu anyaggal es ha akkor latsz ilyeneket akkor meg mindig van,h beallitas is lehet es ha azt vegigjarva is xar,nah akkor mehet szervizbe.
Persze csak sztem es Te donthetsz maskepp is.balinttomi18
Asszem az altalad kinezett tv ips paneles es azert nem ajanlott annyira,de az elozo szerias x85c meg fellelheto igy azt mondanam inkabb. Abbol van a one topikban es a ps4 topikban is tobb pozitiv tapasztalat es mindenki elegedetten hasznalja.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Joshi
titán
válasz Bubukain #29617 üzenetére
Arra figyelj, hogy minden bemenetre külön kell beállítani a képet.
(#29619) Lauda pedig ez ilyen ahogy láthatod , nagyon sokan panaszkodtak már itt hasonlóra. Az más kérdés hogy kinek milyen mértékű ez a hiba. Minél nagyobb egy kijelző annál nagyobb az esély rá, hogy nem lesz teljesen homogén, ez konkrétan egy 65W8xx.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Bubukain #29614 üzenetére
Ez nem kéne, hogy ilyen legyen, azért megnyugtatlak, Enyém közelebb van a plazmához, mint ehhez. W75C.
Ez inkább egyedi hiba lehet.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Bubukain #28721 üzenetére
Csak vissza kéne olvasnia, rengeteg tapasztalat van mivel lassan 2 éves modell. A többit kiegészítésként írtam.
-
agabe
addikt
válasz Bubukain #27655 üzenetére
18 óra után meg további 12ezerrel kevesebb ha megfelelően piros profilképpel facebookon beregelsz és küldenek valami kódot.
Elvileg üzletben nincs, de nem kizárt, hogy csak nem tudnak róla központilag (sokszor előfordul) az esetben pedig 9 db piros ruhadarabbal helyszínen +9% (azaz összesen 19%) kedvezmény azaz kb. 340ezerre jönne ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Lézervágás, gravírozás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- DVD lemez tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest