- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigicuci
senior tag
ahh ok, így érthető.
Most beleástam magam egy kicsit és meglepődve láttam, hogy a Bravia 7-es széria a tükröződésgátló és széles betekintő réteget leszámítva hasonló teljesítményt nyújt mint a X95L széria, szóval sokat fejlődött a középkategória.
Én sem bírom a tükröződést, de már az X90L is sokat javult a korábbi modellhez képest (XH90), egyszerűen kompenzálja a fényerővel a csillogást, a Bravia 7 pedig még sokkal fényesebb. Cserébe nincs rainbow. Nyilván nappali függő, nálam szerintem már nagyjából megfelelő lenne a 7, hiába nincs rajta bevonat.
Ami sokkal kevesbé tetszik, az a betekintési szög, ha nem középen ülök, már látom a különbséget. Szerintem direkt csinálja a Sony, nehogy ne kelljen a 9-es szériát megvenni. A méretezést hagyjuk is, hogy képtelenek 65-öst hozni a csúcsmodellből. Remélem idén valami izgalmas fog jönni tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Politika
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest