-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz Bashir #48961 üzenetére
Szia!
Köszi! Azzal a fájllal nem is olyan rossz, viszont ezzel a kettővel szörnyen akad. YT alkalmazásból, androidos boxon keresztül, letöltve is.
Attól tartok nem lesznek már jobb FHD-s TV-k, így meg kell ezzel barátkozni. TV adások viszont nagyon élesek.[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz Bashir #48961 üzenetére
Megnéztem én is ezt a videót alaposan.
Kezdjük ott, hogy ha belépsz a Kodiban a Beállítások/Rendszer/Kijelző menüben, akkor milyen képfrissítési értéket látsz, lehet-e választani?
Amire én jutottam.
Ez a videó a mediainfo szerint 50p képkocka sebességű. PC-n 60Hz-es monitorral érezhetően rángat.
XF9005-ön kikapcsolt mozgásjavításokkal egyformán rángat Kodi és a gyári videólejátszóval is. Ez azt jelenti, hogy amit korábban itt írtam, téves. Még a gyári videó lejátszó alkalmazás sem fér hozzá az 50p frissítéshez.
A mozgás viszonylag a legjobb truecinema motionflow beállítással és magas film móddal, de ott sem olyan folyamatos, mint az öreg W829B Sony TV belső lejátszójával, ami alapból tudja a kadenciahelyes lejátszást 50p-n is minden hókuszpókusz nélkül.
Sajnos ezért nem ér sz@rt se a csilivili okosTV, ha a kifogástalan lejátszáshoz úgyis külső eszköz kell.Ezért érdekelne, hogy a te TV-den már választható a Kodiban az 50Hz-es képfrissítés vagy csak mást jelent neked meg nekem a szép sima kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ibasso Sr2 gyári kábel
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- LG OLED55B2 Smart Tv! 55"/ 4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Magic Remote
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest