Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haja
tag
válasz Piftuka #35637 üzenetére
és (#35636) TA68
Pff, nagyon biztató. Holnap felhívom a helyi szervizt, remélem ki tudnak jönni és megnézik. De akkor sok jóra nem számíthatok. Azért bízom benne, hogy legalább 100 alatti ajánlatot kapok.
Aztán ha nem javítható, akkor viszont nagy bajban leszek (már persze azon kívül, hogy viszonylag gyorsan sikerült leírni egy nekem elég drága TV-t és nincs kedvem kiadni pénzt most egy másikért), mert ahogy ránéztem gyorsan a TV-kre, elég gyalázatos a kínálat. Talán még rosszabb a piac, mint 1,5-2 éve volt. Konkrétan 200 körül nincs hasonló képességű TV a piacon. A FHD-k már alsóbb kategóriásak, normális 4K (amire semmi szükségünk nincs) meg jóval feljebb kezdődik... -
Haja
tag
válasz Piftuka #35637 üzenetére
Hali!
Úgy néz ki nem fog kiderülni, hogy mennyibe kerülne a javítás, mert azt mondták a szervizben, hogy nem javítják. Mert nem lehet cserélni a panelt. Mert annyiba kerülne, mint a TV. He? Akkor mégis, hogy a fészkes fenében jön össze a bolti ár? Max a TV-t cserélnék, új árban. Hát azért khm, nehogy már. Tudom, hogy ez ellen nem lehet tenni semmit, de elmehetnek a pékbe. Nem szerviz persze, hanem a TV gyártók.
Üdv!
H(#35687) TCr : igen köszi, erről volt szó
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest