Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
norrberth #33170 üzenetére
És már csak egy oldal kéne, ahol a gyári szám alapján be lehet azonosítani, hogy az ember fiának tévéjében melyik kakukkol.
Durva, hogy a linkjeid alapján az 50-es VA lényegesen gyengébb fényerőben, mint az 55-ös AMVA...
ezt találtam:
AMVA Advantages
AMVA panels attempt to fix the problems of earlier technologies, including color washout and color distortion, by utilizing more domains than standard MVA panels. This technology produces extremely high contrast ratios, which makes for a more comfortable viewing by the user, and can be easier on the eyes. AMVA panels have extremely deep black color depth. In addition, power consumption is often lower because of the backlight module and high cell transmittance, which lowers the number of LEDs used.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest