- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
vaddesz
csendes tag
ja, letettem a házi barkácsolásról, úgyhogy akár át is nevezhetnénk a topicot pl. RGB ledet honnan? -ra :)
-
vaddesz
csendes tag
Néztem az árlistát, de RGB-t nem láttam az optoalkatrészek között. Itt is kimerül a választék a kétszínűvel. Magyarországon csak a Co***d forgalmaz ilyesmit? Guglival rákerestem a multicolor led-re meg az RGB led-re, de csak rengeteg német nyelvű oldalt találtam, és én sajna nem tok németül.
-
vaddesz
csendes tag
Esetleg lehetne kitermelni cuccost pl. totálkáros mobilokból, ha van telefonos ismerős. Bár gondolom ők sem hajigálnak ki ilyesmit...
A nem S(zado)M(azo)D(evices) 3 v. 5 mm-es kék jószágok milyen árban lehetnek?
[Szerkesztve] -
vaddesz
csendes tag
Arra gondoltam hogy kéne némi fényeffekt a gépemre, de hogy ne legyen unalmas az egyszínű megvilágítás, többszínű LEDekből kéne csinálni. Itt kezdődik a gond, uis a legtöbb kupecnél csak kétszínű kapható (piros-zöld, egyszerre vezérlve vmi sárgáspiros maszat).
Nekem vmi olyasmi kéne, ami pl a Samsung telókon van - C100 és társai. Tudom, lehet kapni, de eddid csak a Co**adnál találtam, ahol nagyon qrva drága (kb. 1000 HUF/db) és kéne vagy 10-20db...
A telón ahogy nézegettem, úgy lehet a dolog megoldva, hogy több SMD LED lehet egy fényvezető tokba pakolva, és ezek megfelelő kombinációja keveri a sok szép ibolya, narancs, hupikék, fehér stb. színt.
Összedrótozható egy ilyen házilag? egymás mellé pakolni egy pici NYÁKra az SMD LEDeket, kivezetéseket rá, aztán valami jóféle fényvezető diffúz v. víztiszta műgyantával tokozni?
Na? Hajrá mekkmesterek!
Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- További aktív témák...
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest