Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150
aktív tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Kár hogy fujitsu már nem gyárt alaplapokat németeknél, 6-8 éve még nyomultak workstation deszkákkal és "kicsit" más minőségűek voltak, mint a médincsájna, meg a médintájvan. Egy 1200-as suprmicro lapot láttam (mindennel mi szemszájnak ingere, jaófogáson nemrég, de gyanús volt, mert egy vidéki tánctanárnő árulta 20k-ért miközben 10x annyi az új ára
Nekem sok szerencsém nem volt a segkő lapokkal. Mondjuk az asusoktól sem voltam elájulva, pedig azokon van +2 rétek hype is.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 16GB DDR5 RAM-ok garanciával, számlával!
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- ASUS ROG STRIX RTX X670E-F WIFI ALZA Garancia
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- Asus ROG Maximus Z690 Hero EVA Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem sok szerencsém nem volt a segkő lapokkal. Mondjuk az asusoktól sem voltam elájulva, pedig azokon van +2 rétek hype is.
kár hogy nvidia kártyákat nem csinálnak