- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt segítséget kértem és kaptam is,egyedül tőled kaptam dedós kioktatást. Nem volt még ilyen jellegű problémám beállításokkal. Gondolom ahogy halad előre a technika, úgy igénylik ezek a cuccok a részletes beállításokat. Ne haragudj ha felkaptam a vizet, de nagyon bosszús és szomorú vagyok. Utánanézek a linkeknek délután,amit külön köszönök. Félek amúgy hogy kB pár százalék teljesítménybeli különbség lesz vagy lenne mint most így kB felesleges ezen rugóznom. 😌
-
Szép napot urak!
Remélem jó helyre írok, ha nem akkor előre is elnézést érte!
Problémám a következő. Vettem egy ASRock B450 Fatal1ty Gaming K4 alaplapot. Bios frissítés után szépen jár benne egy Ryzen 3600. Viszont a ramjaim (corsair vengeance lpx (4x8gb) ddr4 3200mhz) nem hajlandóak normálisan menni benne azaz 2133hz-en is ki-kifagy. Az lenne a kérdésem hogy normális ram használathoz komolyabb alaplap kell,vagy ez van ezt kell szeretni, és a 32Gb ram használathoz még lejjebb kell vegyem a ram órajelét?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest