Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
>Pont az emlitett ASRock lap lett volna a másik befutó a VRM bordák miatt.
többen is irták, hogy nem valami jó sorozat,
de Az IPON feltüntetett statisztikája a jelezz valami meghibásodási arányt, habár sose bizz meg ilyen számokban
Főleg akkor ne, ha 0,0%-ékpl.
GIGABYTE GA-A320M-S2H: Meghibásodási arány: 1,9%
ASROCK AB350M Pro4 : Meghibásodási arány: 15,4%
ASROCK A320M Pro4 : Meghibásodási arány: 15,4%
ASROCK AB350 Pro4 : Meghibásodási arány: 1,0%
ASROCK A320M-DGS : Meghibásodási arány: 1,2%
ASROCK AB350M : Meghibásodási arány: 9,5%
ASROCK AB350M-HDV : Meghibásodási arány: 4,8%
ASUS PRIME A320M-K : Meghibásodási arány: 3,7%
GIGABYTE GA-AB350M-DS3H : Meghibásodási arány: 0,0% ( Ez meg gyanús, vagy nem adtak még el belőle eleget, vagy nagyon új termék )mindenesetre szerintem az utóbbi pár hónapban megjelent ("rev"?) -es lapok
általában jobb minőségüek, fixáltak rajtuk pár problémát.mindenesetre a bolt szervizesét se árt megkérdezni, aki a garanciális dolgokat teszteli, keresi, - csak tudja, hogy melyik sorozattal van gond - és már önvédelemből is valami másikra akar rábeszélni

Vagy kérj bolti tesztelést ...>Egyébként a Gigabyte GA-A320M-S2H a kiszemelt,
A kisérlet kedvéért, nézz valami másik gyártótól
valami hasonló lapot, csak hogy legyen összehasonlítási alapod
konkrét tanácsot nem akarok és nem is tudok adni. De majd ird meg a tapasztalataidat

-
S_x96x_S
addikt
>Illetve meg annyi, hogy a 20k alatti lapok kozott lehet minosegbeli kulonbseg?
Az "ASRock AB350M Pro4" ( "M"-es végű! ) egy lutri, mind sebességben[1] mind meghibásodásban.
A többiről nem tudok. De ha ez aggaszt, akkor nézz a használtpiacon egy ajánlott márkát.A maximális memóriasebességben is eltérhetnek (lásd [1] többi tesztjeit )
Ha APU-t akarsz belerakni, akkor a videóoutputok is leszükítik a választékot
( Van-e rajta: HDMI, DVI-D, D-Sub ) - sőt tripla monitor támogatás ...
Kell-e 4 DIMM , vagy elég kettő?
B350-es chipset kell, vagy jó az A320-as.
elég egy M.2 csati, vagy kettő kell ?érdemes külföldi review-kat olvasni ( newegg, ... ) és akkor nagyjából tisztába leszel a várható problémákkal. kevesebb csalódás ér.
-
galaktikus
aktív tag
Én kb. egyik G.Skill memóriát sem találom a kinézett alaplap QLV-jében, azok közül amik emberi áron vannak..
Persze tudom, hogy attól még lehet, hogy jó benne, de egyszerűen nem akarok mazsolázgatva memóriát venni..To all:
Érdemes kivárni a B450-es chipkészletet? 2600-os a kinézett proci.. Remélhetőleg azzal még jobban kiforr a memória kompatibilitás, úgyhogy én most erre bazírozok.Talán addig kihúzza a már kissé döglődő i7 920-am..

-
Plasticbomb
addikt
Ha sok irásra tervezel, akkor legjobb ha rákeresel azokra a tesztekre, ahol mérik, mennyit lehet rávésni az ssdkre, addig a pontig, amig kipurcannak. Ha jól emlékszem, ebben általánosan a Samsung SSDk nagyon jók. Én pl bánom, hogy megvettem anno ezt az inteles NVMe SSD-t, 600p szériából, nincs rajta más, csak rendszer, de sokkal gyorsabban romlik az állapota, mint pl a két samsungnak, amikre ment játék, torrent, blockchain data folder, szal amik kaptak is rendesen. Azok 98-99%on állnak még mindig, mig az inteles rendszer ssd 87%on van most...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Főleg akkor ne, ha 0,0%-ék

Persze tudom, hogy attól még lehet, hogy jó benne, de egyszerűen nem akarok mazsolázgatva memóriát venni..