Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cirkaloo
tag
válasz
strike19
üzenetére
Szerintem az egész konfig egy masszív overkill irodai munkára.
Ha szeretnél egy AM4 konfigot, mert elavult az előző pc-d, én a helyedben egy Ryzen 3 2200G-t vennék, B350 lappal (gyártó ízlés kérdése) és 8GB 3200Mhz memóriával, amit egy be quiet! Straight Power E10 Gold 400W táppal fejelnék meg. (Hátha később mégis belekerül egy VGA...
) Ez alapján úgy tűnik, hogy a Vega 8 iGPU valamivel jobb, mint az a 710-es GF. Mondjuk ajtótámasznak jó lesz az. 
Így olcsóbban jössz ki, mégis korszerű géped lesz, ami egyrészt megfelelő arra, amire használnád, másrészt a jövőben még tudnád fejleszteni. Ja, és igen, 8GB RAM elég.
Szerk.: Azt mutatta a gép, hogy ez volt az utolsó komment a topikban, én meg írok egy regényt, mikor már a többiek leírták...

-
Törzsúr
senior tag
válasz
strike19
üzenetére
Ez nem az a topik. De.
Össze lehet szerelni. Viszont CS-hez meg Wordhöz elég overkillnek érzem ezt a konstrukciót.
A tápból elég a 400W-os Be Quiet is. Processzorból a havi 1 videóvágás miatt nem azt venném, hanem egy 2400G-t amiben van elég erős IGP, a n710 vagymit pedig kihajítanám. Lapból a proci miatt a jelenleg elérhető X470 szériát vedd meg. (Úgy nem kell biost flashelgetni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha szeretnél egy AM4 konfigot, mert elavult az előző pc-d, én a helyedben egy Ryzen 3 2200G-t vennék, B350 lappal (gyártó ízlés kérdése) és 8GB 3200Mhz memóriával, amit egy be quiet! Straight Power E10 Gold 400W táppal fejelnék meg. (Hátha később mégis belekerül egy VGA...
)