- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cirkaloo
tag
válasz
strike19
üzenetére
Szerintem az egész konfig egy masszív overkill irodai munkára.
Ha szeretnél egy AM4 konfigot, mert elavult az előző pc-d, én a helyedben egy Ryzen 3 2200G-t vennék, B350 lappal (gyártó ízlés kérdése) és 8GB 3200Mhz memóriával, amit egy be quiet! Straight Power E10 Gold 400W táppal fejelnék meg. (Hátha később mégis belekerül egy VGA...
) Ez alapján úgy tűnik, hogy a Vega 8 iGPU valamivel jobb, mint az a 710-es GF. Mondjuk ajtótámasznak jó lesz az. 
Így olcsóbban jössz ki, mégis korszerű géped lesz, ami egyrészt megfelelő arra, amire használnád, másrészt a jövőben még tudnád fejleszteni. Ja, és igen, 8GB RAM elég.
Szerk.: Azt mutatta a gép, hogy ez volt az utolsó komment a topikban, én meg írok egy regényt, mikor már a többiek leírták...

-
Törzsúr
senior tag
válasz
strike19
üzenetére
Ez nem az a topik. De.
Össze lehet szerelni. Viszont CS-hez meg Wordhöz elég overkillnek érzem ezt a konstrukciót.
A tápból elég a 400W-os Be Quiet is. Processzorból a havi 1 videóvágás miatt nem azt venném, hanem egy 2400G-t amiben van elég erős IGP, a n710 vagymit pedig kihajítanám. Lapból a proci miatt a jelenleg elérhető X470 szériát vedd meg. (Úgy nem kell biost flashelgetni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha szeretnél egy AM4 konfigot, mert elavult az előző pc-d, én a helyedben egy Ryzen 3 2200G-t vennék, B350 lappal (gyártó ízlés kérdése) és 8GB 3200Mhz memóriával, amit egy be quiet! Straight Power E10 Gold 400W táppal fejelnék meg. (Hátha később mégis belekerül egy VGA...
)