Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Valamelyest drágítja a lapot mindenképpen, mert bonyolultabb lesz a PCB, és a csatlakozók is drágábbak. Én sem igazán értem ez az "irodai lapra is rakjunk 3-4 x16-ot és fizettessük ki a júzerrel az SLi licencet is" hozzáállást.
Egyébként gyanítom az utóbbi van a háttérben, nyilván az nV-nak vastagon fog a ceruzája, így mindenkivel fizettetni kell a licencért, nem csak azokkal, akik valóban ilyen céllal vesznek lapot. Ritka undorító dolognak tartom. Nekem sincs semmi szükségem még második hosszú foglalatra sem. Főleg, hogy az AMD ugye a mai napig nem volt képes megoldani a 16+1 üzemmódot. Ha a második foglalatban van egy x1 kártya, akkor az elsődleges szépen visszavált x8-ra.
(Érdekes lenne egy próbapert indítani ezzel kapcsolatban. Ha a szükségtelen Win árát visszafizettette a bíróság a gyártókkal, akkor még annyira sem szükséges licenc esetén is lehet erre esély.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest