Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na mindegy, visszaviszem, remélem kicserélik és kap egy rendes AM2 hűtőt az univ. csatlakozós hűtőket meg elfelejthetem egyelőre...

-
Helló, most vettem egy Abit Fatal1ty AN9 32x alaplapot, és az Asus SilentSquare ''univerzális'' csatlakozója egyszerűen nem passzol rá, nem jók a furatok, pedig elvileg minden AM2-t támogat, nem értem, miféle hűtő kell akkor erre?
-
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Na igen, én meg most ezt találtam, direkt jó, hogy a kolléga felhívta a figyelmem a ramos topicra!
[link] -
Ok. Egyszerűbben: ABIT KN9-ULTRA, ASUS M2N-E, vagy Gigabyte GA-M59SLI-S4? Általában nem tuningolok, de ki tudja. Menjen. Legyen jó, stabil. A64 X2 4400+ -hoz lesz, 2GB 800-as Kingmax rammal.
-
Helló! Gigabyte GA-M59SLI-S4. A legolcsóbb nforce590-sli-s lap, és angol nyelvű tesztekben mindenhol good/recommended. Az nforce570-es chipsetek sokban eltérnek tőle? Eredetileg valami Abitot vagy Asus-t gondoltam de ha az nforce590 hosszabb távon jobb, mindenképpen a Gigabyte-ot venném. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Zalman CNPS9500AM2 lett, olcsóbbra nem cserélhettem...
Eddig király, idle 40fok körül, terheléssel 55, 2000-es fordulatszámon. Kafa, halk.