- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moric
aktív tag
Sikerült a tanácsotok alapján beszereznem az alapot, GA-MA69G-S3H lett belőle, mert csak ez volt raktáron és ez fért a 15e keretben.
Olvastam valahol, hogy az alaplapi videokártya együtt tud dolgozni a Pci-e kártyával. Az lenne a kérdésem, hogy ez az alaplap támogatja ezt a besegítős üzemmódot?
A támogatáshoz hardveres segítség is kell, vagy elég a Catalist meghajtó program támogatása?
Azt látom a biosban, hogy a két videókártya mehet együtt. -
Moric
aktív tag
válasz
diablo1984 #11866 üzenetére
Budai vagyok.
Az a baj, hogy árlistán mindig minden van, csak mikor kellene, akkor éppen nincs.
Én nagyker árlistákat néztem, ha nekik nincs, nem valószínű, hogy kiskerben lenne.
Ettől függetlenül írok nekik, talán tudnak más beszerzési forrást, vagy van benragadt készlet. -
Moric
aktív tag
Igen, azt látom, újban már nem igen lesz egyik se.
Aki tud eladó GA-MA78GM-S2H, GA-MA770-DS3, az szóljon!Újban ezt tudom megvenni: Asus M2A-VM HDMI.
Vagy ezt: Asus M3A78-EM, de ez már kívül esik a kereten, de ha rábeszéltek, rááldozom azt a kis pluszt.Még ránézek az Abit-ra, régen volt ilyen márkájú alaplapom, nem volt vele semmi baj.
-
Moric
aktív tag
válasz
diablo1984 #11861 üzenetére
Közben ezt találtam: Gigabyte MA78GM-S2H
Ez jobb választás, mint a Gigabyte MA770-DS3? Árban elhanyagolható a különbség.
Zavaró, hogy külön vannak az AM2/AM2+ alaplapok, közben a 4850e-t többségében mindkét platform támogatja.
-
Moric
aktív tag
válasz
diablo1984 #11859 üzenetére
Videokártyának HD4670-et terveztem bele.
Kicsit olvasgattam közben, a firewire jócskán behatárolja a lehetőségeimet, ahogy látom.
Gigabyte MA770-DS3 elsőre is szimpatikusnak tűnt. -
Moric
aktív tag
A tanácsotokat szeretném kérni.
Össze kellene állítanom egy költséghatékony gépet. A procinak 4850e-t néztem ki.
Milyen alaplapot tegyek alá?
Látom sok fajta chipset létezik, amd, nforce, sis, via. Ezekből melyiket érdemes preferálni?
Ami fontos, hogy legyen firewire (IEEE 1394) port az alaplapon és 2+ sata port.
Nagyjából 10-15e szánok rá, nem feltétlenül ragaszkodom az újhoz, lehet használt is.Még egy kérdés. Ram-ból milyen gyorsat nézzek a 4850e-hez, 533/667/800/1066? Nem lesz húzva, lényeg, hogy ne fagyjon le.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest