Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz zolynet #926 üzenetére

Másik totyikba is írtam, lehet nem néztél oda..ugyanezzel a lappal ,2800+ semivel-ami ugyanaz mint a 3000+ csak 128kb L2-vel-, int. memória használatával mérve, pici tuninggal, mert enged annyit a lap ntune-nal/''FSB''-t 250-ig lehet vele húzni/, mem írás/olvasás 5000 felett, késleltetés 57ns, proci 2ghzen, ram 800mhz-en, HT 1000mhz-en. Ram alapból 667-es kingmax volt.Pörgött mint egy vadállat:D
    Szerk: látom páran nem nagyon dícsérik ezt a lapot, nálam atomstabil volt, aki nem akar tuningolni, annak tökéletes. De 25% tuningot is tudott..és hát sztem elég szép eredmények jöttek ki így:) És az sem mind1 melyik everesttel nézed, én a legújabbal néztem.
    És való igaz, hogy a nagykerekben szinte semmi nincs, én is alig tudtam gépet venni miután eladtam az am2 cuccomat-nem azért mert rossz volt, úgy tűnt nincs már rá szükségem-, de mégis lett, helyette vettem egy 754es gf6100as lapot-mert csak ez volt vga-sban- egy 2600+-os semivel..de ez is pörög rendesen:D

[Szerkesztve]

• VaniliásRönk

nagyúr

válasz zolynet #926 üzenetére

Az ismerősöd sikeresen kiválasztotta az egyik leggyengébb alaplapot, lehet jobb ötlet lett volna előbb kérdezni és csak aztán vásárolni, nem pedig fordítva...
    Ettől függetlenül az eredmények nagyon gyengék, ennél sokkal többet lehet kihozni a konfigból. A tuningot viszont el lehet felejteni, ahhoz normális alaplap kell.
    Jah, a DDR400 késleltetése jobb, DDR2-667-nél tuninggal is csak elérni lehet (nekem 733MHz-en 4-4-4-10 időzítéssel ~50), jelentősen lehagyni nem, viszont gyakorlati jelentősége nincs, csak a tuningőrültek élvezkednek rajta.

Új hozzászólás Aktív témák