Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
nem, nemcsak arra a cpu score-ra értem, hanem anno az én karim magasabb órajeleken ment, mint most Oliverdáé, mégis kevesebb pontot kapott sm2.0-ban és 3.0-ban is mint az övé a phenommal! ebből azt tudom leszűrni, hogy a 3d tesztek alatt nagyobb fps-el dolgozott a gépe(valszeg a procinak köszönhetően) mint az enyém! ezért gondolom, hogy minél nagyobb proci van a vga alatt, annál jobb 3d-ben, és nem csak a CPU teszter résznél!
(#9143) Oliverda: gugliba beírva ott van ahol oda írják a BE, van ahol nem, nehogy valaki meglepődjön...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó 48 GB DDR4 DIMM (Asztali) memória 16-16-8-8 GB modulokkal
- Eladó DDR3-as DIMM (asztali) memória 4-8-8-8 GB-os modulok
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- Eladó alaplap Asus TUF GAMING B560M-E + Intel I5 11400 processzor
- Hynix 8GB 2133MHz DDR4
Üzleti előfizetők hirdetései
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest