- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8883 üzenetére
Na ez itt most lol. Rendes kisker? Aqua, mistral, bluefish? Mire gondolsz? Az iponos totyik is tele van köpködéssel. A legutóbbi eset egy 400k-s gép döld be és nem akarják garizni.
Apró? Na ne vigyorogtass. A bolti ár alatt 1-2k-val kinálják a cuccokat. Gari alig van rá, szarrá van húzva vagy vga esetében a hűtés le van bontva, a tartozékok felle nincs meg. Szóval ez már nem a régi apró. Természetesn tisztelet a kivételnek.
Én vga-t, lapot, procit, ramot, hűtöt adtam el itt. Volt amit félóra alatt, volt amit öt perc alatt. Igaz én nem is az alapján számitottam az árat, hogy mennyibe került mikor megvettem egy éve
Nos olyan bazárt sem reklámoztam ahol számlát se kapsz. Mert van ilyen egy-kettő.
A mondandóm lényege, hogy a "megvezetést" ki kérem magamnak. Én nem saját portékámat reklámozom, hogy milyen fasza. Csak számlát nem adok róla. Meg amúgy is milyen fasza gyerek vagyok mert nálam milyen olcsó. Igaz amíg nem volt konkurencia 1,5-2x-s árakon adtam mindent.
Arról nem tehetek, hogy neked csipik a szemed a bazárok. -
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #8883 üzenetére
Valoban a PH bazarok elszaltak az arakal kapcsolatba ,tisztelet a kivetelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged