- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Köszi, majd nézegetem. A min. feszem. megtette a hatásást a kérdéses szorzókon, viszont az Everest-tel kérdezés nélkül, perceken belül képes összeakadni.
Egyébiránt tök jól ment 3,3-on CnQ-val a gép, aztán ma reggel gondolt egyet, és abbahagyta, csak 3,2-n tudtam elindítani. (Lehet, hogy elő kell hozzá melegíteni?) Jobb szeretném ezzel, mert Vista x64 alatt nem műxik RMC, de ha itt sikerülne 3,4-re belőni (annál följebb biztos nem), legfeljebb majd bios-on keresztül váltok partíciót.
Egyelőre totál reinstall alatt van a gépem, mert valami elcseszte az MBR-t és PQMagic sem tudott vele mit kezdeni. Csak írta, hogy BAD, és nem tudta kezelni, de vista part. manager sem (az amúgy is tré). Fdisk-ből kitöröltem a Vista partíciót, aztán part. pucolás és méretezgetés után nekiálltam az újratelepítgetésnek. Ezzel elleszek még min. 1 napig, amíg mindent f@szán belövök úgy, mint volt, mert a más méret, és a hibás mentések miatt a partíciómentéseimet sem tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Mobilhasználat külföldön
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)