- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Folyt.:
Új bios-szal 3,3 GHz-en is műxik CnQ. RAM 880 MHz OK.
RMC most csak min. és max. állás között váltogat, mert ha közte beixeltem valamit, újraindult a gép.7,6,10 szorzókat pedig kihagytam. Van valami tipped beállításra, vagy próbálgassam a közteseket? + feszt itt érdemes adni valamelyik köztesnek, ha nem megy?
Advanced CPU settings-nél érdemes valamit állítgatni?
Kösz, ha tudsz valami segítséget.
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
Akkor már csak az a kérdés, hogy miért mentek a RAM-jaim amúgy még 944 MHz-en is gond nélkül. Másrészt próbáltam csak 5-ös és 15-ös szorzóval is, a többit kihagyva, illetve az egyik konfigban volt benn 10-es is. Szóval nem vagyok hülye a gépekhez, de ez kifog rajtam.
Bosszantó.
De azért kösz, majd kísérletezem, ha időm engedi.
Továbbra is az van, hogy 3,2 GHz-ig a CnQ meg RMC is szépen, gond nélkül lépeget, afölött meg CnQ csak fesz. emeléssel, RMC meg sehogy. RAM fesz. emelését is próbáltam, nem segített. 667-es RAM seb.-gel meg nem akarom, mert akkor belassulna. Tuning szempontjából jobb lett volna 4200+-nál maradni, így viszont végül is gyors a gép, mert a régi proci azért nem ment volna 3,2-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest