- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
samfishR #4749 üzenetére
Elég 2X1GB 800MHz RAM, valami olcsóbb, de nem gagyi! Tényleg ne keverj különbözőeket! XP alatt virtuális memória nélkül is elég 2 GB, felemás RAM-ok szívathatnak, 3X1GB-tal nincs DC, 4GB-ot meg nem lát.
Nézd meg, a lapod támogatja-e egyáltalán a 6000+ procit.
Én CF és ATI chipset miatt MSI K9A Platinumot tettem alá, mert az ASUS-ét pont nem lehetett kapni. Újból Abit vagy Gigabyte javallott, amennyire én láttam teszteket (MSI sem rossz, csak tré bios-okat ad ki, a driverfrissítéssel meg nem nagyon foglalkozik), lehetőleg újabb fajta chipsettel, még ha az drágább is, nehogy a lap legyen a rendszerteljesítmény szűk keresztmetszete (az m2v szerintem az lesz), mert akkor cseszheted a gyors procit.Vagy várhatsz a lapcserével, ha a lapod viszi a prockót, de akkor előbb-utóbb lesz még egy szerelés. Arra számíts, hogy egy nV-s alaplap rendesen befűt a proci mellé, szóval egy ilyen mellett alapból is szűkös lehet a gyári CPU hűtő egy nem nagyon ász szellőzésű házban..
Igen, minden felsőkat. x2 korlátos, mert a technológia végét jelentik. Én is az említett ár-teljesítmény arányok miatt ruháztam csak be 6000+-ba, meg azért csak kijön belőle 3,2-3,3 stabilan, ami más x2-ből nem biztosan, és extra hűtéssel. 3,2 mindenképpen javasolt, hogy a RAM-ok legalább 400MHz-en járjanak, különben a memó lassabb lesz, mint egy 5600+-szal.
megj.: Jó lapba a 6000+ proci mellé kezdhetsz VGA-t is keresgélni, mert ettől fogva a VGA limites lesz a géped. Ár/telj.-ben most legjobb egy HIS Radeon 1950XT, DX10-est meg nem érdemes venni, mert a DX10.1-esek megjelenésével ki is lehet dobni mindet. Ezt azért írom, mert kártya függvényében érdemes elgondolkodni alaplapi chipset-en is. Radeonhoz pl. ATi-t érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Lexus, Toyota topik
- Vivaldi (böngésző)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest