Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én nemrég abit kn9-et vettem, az első lap, amire azt mondom, hogy tökéletes- kopp-kopp
- frankón lehet vele tuningolni, stabil, és jól néz ki, bár ez szubjektív
ott van még a biostar TF550, azt még nem próbáltam, arról is csak jókat hallottam, vagy a GB-nek az új 690g-s lapja. Van egy asus 690g-s lapom is, az is elég korrekt, tuningban is, csak az időzítésaeket nem lehet állítani sajnos, talán majd egy újabb BIOS-szal megoldják.
Sztem ez a progi amd chipes lappal nem műxik, ez annak szól, aki eziránt érdeklődött.
szerk: #4381 Mercutio_: az nv ntune nevű progijára gondolsz, 250-ig lehet vele FSB-t emelni, nem rossz találmány.
szerk2: #4386 Gyuri27: nem csúcsgépről beszéltem, hanem tökéletesről
ami nálam: olyan lap ami tetszik tuningban, színben
meg úgy általában, hozzá faxa proci, nem kell túl nagy, a mostani x2-esem is bőven sok, faxa ramok, halk hűtő, esetleg egy erősebb vga, amit szintén nem tudom minek vennék, meg egy frankó ház..
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
- frankón lehet vele tuningolni, stabil, és jól néz ki, bár ez szubjektív
ott van még a biostar TF550, azt még nem próbáltam, arról is csak jókat hallottam, vagy a GB-nek az új 690g-s lapja. Van egy asus 690g-s lapom is, az is elég korrekt, tuningban is, csak az időzítésaeket nem lehet állítani sajnos, talán majd egy újabb BIOS-szal megoldják.
meg úgy általában, hozzá faxa proci, nem kell túl nagy, a mostani x2-esem is bőven sok, faxa ramok, halk hűtő, esetleg egy erősebb vga, amit szintén nem tudom minek vennék, meg egy frankó ház..
én Asus M2N-E -t tudnék ajánlani vagy egy másik változatot de NE mATX-eset!nekem 1 M2N-MX-m van naon nem vok vele megelégedve... bár ha nem akarsz tuningolni és everest memo írás sebesség sem érdekel akkor jo választás leeht ez a lap is...