Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Probiker
üzenetére
Ha jól emléxem
a gigában talán van. A cnq pedig sok más lapban is probléma. Persze ott töbnyire a tuning miatt. Ami miatt biztos nem működik (szerintem) a brisbane. Nézd meg a 0.5 szorzókhoz nincs ram osztó sem. Az amd-t felkészületlenül érte a birsalma. Ami azért furi mert ők tervezi és gyártják.
Erről irtam az előbb össze kellene szedni magukat.
Chaser: ahogy néztem a ramot ott sem lehen agyon variálni. Meg azért kérdés, hogy a 4000+ birsalma volt-e? Mert sajna az nem derült ki.
De amúgy valóban jó értékelést kapott!
Akkor hétfő este v kedd este lesz teszt?
''szerk: postaktsg-gel 1ütt 16.5k, kiderítem honnan hozzák, hátha tudunk mi is hozni'' te kis ravasz.
Szerintem franciából
Viszont akkor erre kellene ráfeküdni [link],[link]. 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
a gigában talán van. A cnq pedig sok más lapban is probléma. Persze ott töbnyire a tuning miatt. Ami miatt biztos nem működik (szerintem) a brisbane. Nézd meg a 0.5 szorzókhoz nincs ram osztó sem. Az amd-t felkészületlenül érte a birsalma. Ami azért furi mert ők tervezi és gyártják.
Erről irtam az előbb össze kellene szedni magukat.
Viszont akkor erre kellene ráfeküdni