Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz
Calibos
üzenetére
mivel a lap már fentvan BP-n

amugy én nem szeretem NV chipsetes lapokat a gyártó végett.....
nem volt nálam baja a noname Goodrammal 667-s ment simén 800-on....nem éreztem,hogy ez lenne a gyengéje Corsairt is szerette...
Abit jó de a KN9 sorozat memória finnyás
sose értetem amikor a CPU-ban van a vezérlő.
Gyuri Biostarral elértek 320-s FSB-t és a tuningos alaplapgyártók nem kattantak rá....pl Abitnál is intVGA visszafogja a tuningot elég rendesen...én nem tudtam megnézni,hogy mennyire.
Sok embernél nem a tuning a lényeg haenm az,hogy felrakja a drivert és megy rendessen...nem kell figyelnie telepités közben mit nem rakhat fel,nem kell több ezer hsz-t elolvasnia
Legtöbbször nem is a chipset vet véget a tuningnak hanem a CPU...a mostani CPU-m ment 2,6Ghz-n az Asrock lapban az előtte lévő meg 2,4-n fagyott...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

sose értetem amikor a CPU-ban van a vezérlő.