Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Na az a tuning proci fesz 1.408v-1.424v-on 9.5-ös szorzóval! 3600+-ról beszélünk a max 1.35-höz azért sok az 1.25-ről már nem is beszélek. 1.36v 8-as szozó proci vége 2880. Ram 2.25v-on. Azt meg nem hiszem el, hogy a lapnak nem lett adva fesz.
10-es v 10.5-ös szorzóval fesz nélkül nem lenne ennyi.
Én értem, hogy nem mindenki tuningol! Viszont nincs is egy tuning lap a kínálatban!
A tuningot én is csak alap ill +0.05v-ot értek.
Ennyi feszel egy villanymozdonyt lehet hajtani. Azért a csávó mégse akkora varázsló mint Merlin!
Sdi: gyárt csak 775-ös foglalattal.
[Szerkesztve] -
Sdi
addikt
Az abit KN9-es sorozata nagyon jó, a korai bioszoknál voltak memória problémák / mint ahogy Gyuri27 is írta /, de már kiheverték. Azóta / hacsak nem alapból hibás lapot fogott ki valaki / nem voltak velük, csak esetleg beállítási problémák.
De nagy bánatom, hogy az Abit nem gyárt AMD/ATI chip-es alaplapot, biztos hogy az lenne.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android Autót minden mobilra!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest