Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
ghostie
üzenetére
Szvsz inkább csak azzal lehet gond hogy hogyan sikerül az SB-t a lapra építeni. Nekem pont az a giga 78g-ds3h van amit kinéztél, pontosabban még a rev1-es. Semmilyen bugot nem tapasztaltam semmilyen usb-s eszközzel (sem pendriveval sem usb vincsivel).
Na de ha a 78g-ds3hp-t rendeled akkor azzal biztos nem lesz semmilyen gondod. Ugyan az mint a ds3h csak a legutolsó javított kiadás belőle.
Ami pedig a dvi+hdmi combót illeti sajnos manapság nincs olyan lap egy gyártónál sem ami tudná egyszerre
. -
diablo1984
veterán
válasz
ghostie
üzenetére
nálam az sb600 válogatott, ami nem ment vele, azt sehogy sem tudtam beizzítani. usb-s cuccokat használok, elég sokat, de csak a 4gb-os pennél jött nekem elő(1-2gb-osnál nem), de azt mindenkinek csinálta! a laptopvinyának meg szerintem usb-ről kevés kakaót adott, mert nem tudott a vinyó egészségesen felpörögni, valszeg a pennél is valami hasonló dolog miatt kínlódhatott!(a laptopvinyára lehet külső tápot dugni, a penre nem)
-
ghostie
tag
válasz
ghostie
üzenetére
Még két kérdésem lenne most, hogy letöltöttem a leírását a lapnak:
- Sajnos úgy látom, hogy nem támogatja egyszere a HDMI + DVI kiemeteket. Ez nekem elég fontos lenne. Van manapság olyan lap ami ezt is tudja? (Az ASUS tudta)
- Csak optikai digitális audió kimenet van a hátlapon. Viszont az alaplapon van SPDIF csalakozónak hely. Használja ezt esetleg innen valaki? Ráköthető közvetlenül erősítőre vagy szükséges hozzá valamilyen kiegészítő modul?Köszi
Ghostie
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Anime filmek és sorozatok
- Minecraft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB vagy 2 x 16GB 2666/3200Mhz - több db elérhető
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 1851-es alaplapok
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.