Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mercutio_ #10570 üzenetére
Nyilván csinál egy vissza állitási pontot. Rakd fel igp-re az egész csomagot. Mikor belerakod a vga-t meg csak simán a drivert tedd rá. Azzal szvsz nem lehet baj.
Vazz vasvillával eszem a nyulpöritKonfigos: ez van akkor mikor megvan a hardver a driver meg nincs. Mit szoptam az agp-s 2600-l
Szerintem mikor tuningolsz valami értéket is növel az igp-nél azt kell megkeresni és fixálni. Állisd alacsonyabra az igp-t. Mondjuk 700-ról 600-ra és úgy tuningolj (már ha lehet). Chipset-nek is kellhet kis + fesz, már csak a drop miatt is.
-
Konfigos
őstag
válasz
Mercutio_ #10570 üzenetére
Jól emlékszel de eladtam mert kellet másra a pénz meg amúgy se használtam ki az age of 3-hoz és a nethez
.Azért ez a hd3300 már jóval túlnötte magát az integrált vga fogalmával szerintem, ezért is vettem 790gx-es lapot
Nekem fent van a driver a hd3300 hoz és feltettem hozzá a legújabb catalystot. Gyárilag mikor rányomtam az alaplap cd-jén az ati chipsetre amiben a vga és catalyst is volt azzal nekem csikozta a képernyőt CCC else tudott indulni tehát annyit ér mint halottnak a csók.Én feltettem a legujabb catalystot utána fejrálllt a gép 256szin minden, majd manuálisan megfrissitettem a driver-t a vgahoz, restart, és után ment a vga is rendesen és a CCC is
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- trek81 károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest