Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Na, hagyjatok meghalni ezt a topicot? Pedig cime alapjan tobb ezer hozzaszolas is johetne ide, de ha nincs ki irjon ide...:O
-
venember83
nagyúr
bocs, tudom, hogy abszurd dolog volt ez az adapter dolog, de csodak ugye vannak... bar ez mar a csodak hatvanya lenne -tudom, telejesen mas chipset, platform, stb. Csak odairtam, nem vagyok annyira hue, bocs ha valakit felrevezettem, nem akartam, es meg 1szer szeretnem odairni, hogy nem komolyan irtam azt oda, csak hat na...
Meg 1szer bocs, tobbszor mar nem kerek bocsanatot! -
venember83
nagyúr
Hello!
A valasz rendkivul 1szeru:
van penzed ->varsz A64-re, mert ugye az ..... draga lesz es nem csak az elejen, de foleg akkor...
keves penzed van -> veszel XP-t es remenykedsz, hogy majd lesz valami adapter, hogy A64-et is bele tudjal majd tenni a lapba -sztem semmi eselye ennek-, ja es elvezed a csucskonfigodat, amig az ;]
nincs penzed ->csorgatod a nyalad, pld itt a PH!-n (igen, olvastam, hogy ost jutottal egy kis penzmaghoz)
Aktív témák
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest