Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
Kipróbálom neked.
Nagyobbik fiamnak anno odaadtam a XOX-et, amire Home-olva van a fiókom. Ezen a boxon van mindegyik gyereknek a fiókja is. A saját boxomon (XSX) csak bejelentkezek a fiókommal és így tolom. A játékokat az én fiókomra veszem mindíg, egy két kivétellel, ahol nem űködik a Homeolás.
Konkrétan a SnowRunnert még nem próbákltuk ki, de holnap porondra kerül.
-
Grawens
senior tag
Csak az új pályával csinálja és csak akkor, ha pár percre megállítom a játékot (pause), vagy kilépek a dashboard-ra. Amint lépnék vissza, rögötön kikapcsol a box. Indítás után pedig jön a túlmelegedés értesítés.
Mielőtt átmentem az új map-re (Ontario), befejeztem teljesen a Belozersk régiót. Ott nem volt probléma. Próba képpen újra visszamentem Belozersk map-re és nem kapcsol ki, csakis a Kanadai térképen.
Azért is volt meglepő, mert 2 hónapja portalanítottam ki és pasztáztam újra a XSX-et.
A hivatalos community-in panaszkodnak, így reportoltam feléjük a hibát, hátha tesznek is valamit az ügy érdekében. -
Grawens
senior tag
Faszán sikerül konzolokra ez a 9. rész. Series X-en overheating-et produkál, PS5-ön meg total crash-t.
Nálam (XSX) pl. ha játszok, akkor semmi problem. Amint otthagyom a konzolt pár percre (akár kilépek az asztalra közben akár nem), visszatérve ha hozzáérek a kontrollerhez egyből jön a black down. Szarver Interactive -
Grawens
senior tag
-
Grawens
senior tag
XSX-re most jött egy 12,96GB-os update. Kíváncsi leszek.
-
Grawens
senior tag
válasz
united28
üzenetére
Ahogy a Saber Interactive-ot ismerem, szerintem magasról tesznek rá. Nem fognak optimalizálással bajlódni. Szernintem úgy gondolják, hogy aki még nem vette meg az már nem is fogja, aki meg már megvette az jól beszopta. Kevesen vannak a NextGenesek.
Mindenesetre írtam nekik levelet egy hete, de válasz még nuku.
-
Grawens
senior tag
válasz
united28
üzenetére
Én is XSX-en tolom és ugyan ez a jelenség.
Van egy koma a hivatalos fórumon, és elég sok topikba beírta problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- INTEL Core i7-13700 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kapott egy 60 fps-es feloldást, de a grafika ugyanolyan hányinger.