Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
Kipróbálom neked.
Nagyobbik fiamnak anno odaadtam a XOX-et, amire Home-olva van a fiókom. Ezen a boxon van mindegyik gyereknek a fiókja is. A saját boxomon (XSX) csak bejelentkezek a fiókommal és így tolom. A játékokat az én fiókomra veszem mindíg, egy két kivétellel, ahol nem űködik a Homeolás.
Konkrétan a SnowRunnert még nem próbákltuk ki, de holnap porondra kerül.
-
Grawens
senior tag
Csak az új pályával csinálja és csak akkor, ha pár percre megállítom a játékot (pause), vagy kilépek a dashboard-ra. Amint lépnék vissza, rögötön kikapcsol a box. Indítás után pedig jön a túlmelegedés értesítés.
Mielőtt átmentem az új map-re (Ontario), befejeztem teljesen a Belozersk régiót. Ott nem volt probléma. Próba képpen újra visszamentem Belozersk map-re és nem kapcsol ki, csakis a Kanadai térképen.
Azért is volt meglepő, mert 2 hónapja portalanítottam ki és pasztáztam újra a XSX-et.
A hivatalos community-in panaszkodnak, így reportoltam feléjük a hibát, hátha tesznek is valamit az ügy érdekében. -
Grawens
senior tag
Faszán sikerül konzolokra ez a 9. rész. Series X-en overheating-et produkál, PS5-ön meg total crash-t.
Nálam (XSX) pl. ha játszok, akkor semmi problem. Amint otthagyom a konzolt pár percre (akár kilépek az asztalra közben akár nem), visszatérve ha hozzáérek a kontrollerhez egyből jön a black down. Szarver Interactive -
Grawens
senior tag
-
Grawens
senior tag
XSX-re most jött egy 12,96GB-os update. Kíváncsi leszek.
-
Grawens
senior tag
válasz
united28
üzenetére
Ahogy a Saber Interactive-ot ismerem, szerintem magasról tesznek rá. Nem fognak optimalizálással bajlódni. Szernintem úgy gondolják, hogy aki még nem vette meg az már nem is fogja, aki meg már megvette az jól beszopta. Kevesen vannak a NextGenesek.
Mindenesetre írtam nekik levelet egy hete, de válasz még nuku.
-
Grawens
senior tag
válasz
united28
üzenetére
Én is XSX-en tolom és ugyan ez a jelenség.
Van egy koma a hivatalos fórumon, és elég sok topikba beírta problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kapott egy 60 fps-es feloldást, de a grafika ugyanolyan hányinger.