Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Azt pont nemrég kapartam össze, Azov 5319-vel + high range váltó, H-ban hasít, mint a disznó, csak a jeges úttal és a benzintank méretével van problémája.
De megértem, én most bőven megvagyok az első map log szállításaival, pont az Azov 7 az egyik szállító, a másik folyton változik, de a nagyobb amcsi dögök közül talán csak a P12 van meg. Sajnálom egyébként, hogy ahogy látom az amerikaiak általánosságban gyengébbek az orosz/ukrán parknál, ha nem is offroad képességben, akkor legalább fogyasztás/benzintank tekintetében. Pedig kinézetre jobban bejönnek, Pl. Navistar 5000 is tök jó lenne, mert erős, mint a disznó, csak: a kéményektől nem látsz semmit külső nézetben, úgy füstöl, illetve ha nyomsz egy kövér gázt, akkor olyan fogyasztása van, hogy egy tankerhajó is megirigyelné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Autós topik
- Trollok komolyan
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Bivaly Lenovo Thinkpad T14 gen6 (Magyar Core Ultra 7 265U 32Gb DDR5 1Tb SSD 33 hó GARANCIA)
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De megértem, én most bőven megvagyok az első map log szállításaival, pont az Azov 7 az egyik szállító, a másik folyton változik, de a nagyobb amcsi dögök közül talán csak a P12 van meg. Sajnálom egyébként, hogy ahogy látom az amerikaiak általánosságban gyengébbek az orosz/ukrán parknál, ha nem is offroad képességben, akkor legalább fogyasztás/benzintank tekintetében. Pedig kinézetre jobban bejönnek, Pl. Navistar 5000 is tök jó lenne, mert erős, mint a disznó, csak: a kéményektől nem látsz semmit külső nézetben, úgy füstöl, illetve ha nyomsz egy kövér gázt, akkor olyan fogyasztása van, hogy egy tankerhajó is megirigyelné.