Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
A Tatarin az alapjáték 4 régiójában az egyik legjobb scout. Egy-két feladathoz lesz alkalmatlan csak, amikor nagyon keskeny utakon kell felmászni hegyre. A nagy köveket nem szereti, beszorul a hasa alá. Keveset fogyaszt, a tetejére kell marmonkanna. Illetve nem tud húzni semmilyen pótot, legfeljebb wich-csel. Tehát pótkocsiboltban se vásárolni, se eladni nem tudsz vele pótkocsit.
Én scoutnak mellé a Yar87-et használom.Ford F750 az Alaszkában az egyik feladattal szerezhető meg (el van süllyedve egy mocsárban).
Az Azov6-os egy jó jármű, kb mindent azzal csináltam. Lassú, nehezen fordul, de alig eszik.
Tayga szerintem a legjobb. Majd lesz hozzá széles ballonos gumi, azzal a legjobb. Annyi hátránya van, hogy nem lehet rá kis darut tenni, ha jól emlékszem.
Hummer haszontalan.
Az Azov7 (5 tengelyes alacsony fülkés Kamaz) is remek gép, mivel hosszú, ezért lehet rá kis darut, platót egyszerre tenni úgy, hogy el tud húzni egy pótot is.
Nekem a nagy darus gépem a DAN.
Ford F750 remek szervíz masina, ha mindennel felszereled, lesz rajta sok marmonkanna és rahedli szervíz pont.
Az Upgradeket javaslom mindenhol felszedni. Fejlesztés után rá sem lehet ismerni a járművekre (offroad váltó, felfüggesztés, új motor).
Alapvetően a ruszki gépek sokkal hasznosabbak.
Láncos kerék csak jégre jó, havas útra mud vagy offroad gumi ami bevált. Mély hóban a láncos gumi nagyon suta.
Voron D vagy Voron AE még jó teherautók.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest