Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
A Tatarin az alapjáték 4 régiójában az egyik legjobb scout. Egy-két feladathoz lesz alkalmatlan csak, amikor nagyon keskeny utakon kell felmászni hegyre. A nagy köveket nem szereti, beszorul a hasa alá. Keveset fogyaszt, a tetejére kell marmonkanna. Illetve nem tud húzni semmilyen pótot, legfeljebb wich-csel. Tehát pótkocsiboltban se vásárolni, se eladni nem tudsz vele pótkocsit.
Én scoutnak mellé a Yar87-et használom.Ford F750 az Alaszkában az egyik feladattal szerezhető meg (el van süllyedve egy mocsárban).
Az Azov6-os egy jó jármű, kb mindent azzal csináltam. Lassú, nehezen fordul, de alig eszik.
Tayga szerintem a legjobb. Majd lesz hozzá széles ballonos gumi, azzal a legjobb. Annyi hátránya van, hogy nem lehet rá kis darut tenni, ha jól emlékszem.
Hummer haszontalan.
Az Azov7 (5 tengelyes alacsony fülkés Kamaz) is remek gép, mivel hosszú, ezért lehet rá kis darut, platót egyszerre tenni úgy, hogy el tud húzni egy pótot is.
Nekem a nagy darus gépem a DAN.
Ford F750 remek szervíz masina, ha mindennel felszereled, lesz rajta sok marmonkanna és rahedli szervíz pont.
Az Upgradeket javaslom mindenhol felszedni. Fejlesztés után rá sem lehet ismerni a járművekre (offroad váltó, felfüggesztés, új motor).
Alapvetően a ruszki gépek sokkal hasznosabbak.
Láncos kerék csak jégre jó, havas útra mud vagy offroad gumi ami bevált. Mély hóban a láncos gumi nagyon suta.
Voron D vagy Voron AE még jó teherautók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest