Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Olvass vissza nyugodtan mert szidtam En oket elotte is,de penzt sose sajnaltam arra amit vettem vagy kaptam! Viszont soxor leirtam azt is,h szep es jo a jatek,de lehetne sokkal tobb es jobb is mert van hiba boven.Frissitgettek nem valtozott,majd kiadtak a szezon2-t es ott sem lett tobb vagy jobb ,de meg javitva az se ami xar.(pl Bandit daruval platoval huzz potot es mond azt,h jol elfordul mert nem er ossze.Oszeer es nem fordul csak tolja az elejet.Ha jatszik/foglalkozik vele a tesztelo ezt 5perc kiszurni a Bandit megjelenesekor,de kiadtak es frissitgettek a jatekot.... sztem azota is ilyen . Augusztus ota pecazni jarok,igy nemtom.)
En a szezon2re mondom,h tolem pizt erre nem kapnak megint, mert ahoz ettol tobb kellet volna nem csak masolni.copass
En a jatekrol.
8k,nah az is kell,mint darab kenyer ebbe....zabaja megjobban az eroforrast. Nem baj ha xar,de szep legyen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
8k,nah az is kell,mint darab kenyer ebbe....zabaja megjobban az eroforrast. Nem baj ha xar,de szep legyen.