- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Hat jah,ha gyartod a motyot az adott palyan az soxor szivas(szivatas a reszukrol).......a 8helyes pot meg agyhalal a jatekban.(sztem nem hoz annyi hasznot,mint amekkora cumit a hasznalata......En nem is hasznalom ,maskepp oldom meg,mint lathato majd.)
Fentebbi kepeimen amit amur-rol keszitettem mas celbol jol latszik(nincs hid es nyitva cosmo), En nem gyartok,athoztam inkabb cosmorol az urska hidjaihoz kello(meg mashoz) anyagokat.Egyszerubb es gyorsabb sztem(meg hard mod is).
es ez igy 12 slot...alagut ok,no para nem tunik el ,mint regebben ha emlexel vagy mas.Ez csak 6slot ,de soloban

A jeg peremen jarva is a gazdasagos feladatmegoldas a cel
Chernokamensk-en is lehet/kellene gyartani majd nagy csovet a gyar epitesekor ami 1kozepes cso es 2 tekercs,de az 1vekony cso es 2tekercs ....aha meg persze meg anyukatok,szval rohogve athoztam cosmorol a 2 nagy csovet,mint legyartsam odaat,de puszilom anyukat.

Lancos gumi.
Havas palyan En hasznalom mert ez (is) kisebb hatrany sarban,mint amekkora cumi ha nincs es kellene mert ilyen jon epp szembe...
Fahordas
pl 6egyseg(18db) kozepes ronk behordasa,leadasa taymyr-on.
odaerve lead es csak atlogdostem a potra magamrol
majd pack es lead es ujra.(mivel rovid ronk felepitmeny van a kamionon,igy ott nem akar rogziteni es nem rikacsol,h gond lenne csak rogziti a poton.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- OTP Bank topic
- Mesterséges intelligencia topik
- LEGO klub
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest