Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Hat jah,ha gyartod a motyot az adott palyan az soxor szivas(szivatas a reszukrol).......a 8helyes pot meg agyhalal a jatekban.(sztem nem hoz annyi hasznot,mint amekkora cumit a hasznalata......En nem is hasznalom ,maskepp oldom meg,mint lathato majd.)
Fentebbi kepeimen amit amur-rol keszitettem mas celbol jol latszik(nincs hid es nyitva cosmo), En nem gyartok,athoztam inkabb cosmorol az urska hidjaihoz kello(meg mashoz) anyagokat.Egyszerubb es gyorsabb sztem(meg hard mod is).
es ez igy 12 slot...alagut ok,no para nem tunik el ,mint regebben ha emlexel vagy mas.Ez csak 6slot ,de soloban

A jeg peremen jarva is a gazdasagos feladatmegoldas a cel
Chernokamensk-en is lehet/kellene gyartani majd nagy csovet a gyar epitesekor ami 1kozepes cso es 2 tekercs,de az 1vekony cso es 2tekercs ....aha meg persze meg anyukatok,szval rohogve athoztam cosmorol a 2 nagy csovet,mint legyartsam odaat,de puszilom anyukat.

Lancos gumi.
Havas palyan En hasznalom mert ez (is) kisebb hatrany sarban,mint amekkora cumi ha nincs es kellene mert ilyen jon epp szembe...
Fahordas
pl 6egyseg(18db) kozepes ronk behordasa,leadasa taymyr-on.
odaerve lead es csak atlogdostem a potra magamrol
majd pack es lead es ujra.(mivel rovid ronk felepitmeny van a kamionon,igy ott nem akar rogziteni es nem rikacsol,h gond lenne csak rogziti a poton.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs