Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Szerintem nem egyre gondolunk
Én úgy értem, hogy minden ellenséges spell előtt általában pirossal jelzi a területet, ahova sebezni fog, így sokszor még félre lehet rohanni. Azt, hogy azt jelzi, hogy én hova fogok spellezni, az jó. A quick cast nem tudom mi, de gondolom nem azt jelenti, hogy egyből elnyomja a skillt, nem? Az eléggé csalás lenne
De akkor mit is jelent? -
Revolit
senior tag
Sziasztok!
Pár napja jött ki egy iPon cikk, annak kapcsán próbáltam ki, tényleg jópofa, szórakoztató

Én nagyon sokat játszottam még Warcraft 3-as Dotával, és több száz órát Dota 2-vel. LoL-t próbáltam, nyeh... Dota után semmi kedvem nem volt egy hasonló játékban újratanulni minden skillt és itemet. Viszont Dota már inkáb frusztrált utóbbi időben, mint szórakoztatott. Igen kompetitív, és matchmaking is (köszönhetően a több száz órás gameplay-nek) elég haladó szintű emberkékkel rakott össze, ahol aztán kaptad az áldást, ha valami nem tetszett nekik.Smite viszont teljesen más. Nem érzem azt az erős kompetitív jelleget, végre újra szórakoztat egy MOBA game
És hátrányban sem érzem magam. Sőt, igen csak szép statokat sikerült eddig produkálni, gondolom ez azért van, mert még szintén kezdőkkel dobál össze, de a műfaj egyáltalán nem új nekem. És eléggé jelzi a játék, hogy hova várhatóak a spellek. ez kezdőként jó, később nem tudom zavarni fog-e, úgy gondolom nem 
Na, csak gondoltam leírom az én véleményem így 4-5 játék után.
Ha valaki esetleg játszana néha esténként/hétvégenként egy kezdő játékossal, vegyen fel nyugodtan, smite-ban is Revolit a nevem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)