- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ezekszerint
Lementem a .tar.gz csomagot , kicsomagolom és bemásolom az opera/plugins mappába.Azt hiszem egyenlőre marad a linuxpackages.net verzíó.

Más:
1. Van egy loadlin16c.zip csomag és ennek txt-ja a home mappában. Törölhetem ?
2. Slacki alatt is érvényes az a tény, hogy a telepített alkalmazásoknak szüksége van a telepítő csomagjaira is ? ( úgyértem kitörölhetem pl. az opera telepítőcsomagját az asztalról vagy inkább helyezzem át ,hogy továbbra is mükődjön, mert ubuntu alatt kitöröltem és ezért nem is volt elérhető az alkalmazás amig újra le nem töltöttem és telepítettem. )
3.Hogy is van az a kuka kérdés itt linux alatt ? ( valamit be kell állítani ,ha ígazán jót akarok magamnak azt sejtem csak nem tudom mit , miért ,hogyan ? )
4.Optikai egéren a görgető gombot be lehet állítani ,mert most inaktív ?
5.Numlock bekapcsolás rendszerínditáskor is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asus R600 - az entek borotvája
- Android szakmai topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- xBox One x 1Tb lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lementem a .tar.gz csomagot , kicsomagolom és bemásolom az opera/plugins mappába.