- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strottler
tag
válasz
eddie303
üzenetére
Nagyon köszönöm a segítségedet! Xorgconfiggal minden simán ment, gond nélkül beállítottam az x-et. Ez az én disztróm, most már biztos!
startx-re alapból tényleg a wmaker indul, bár nem ezt jelöltem ki telepítéskor.
Viszont mikor kilépek az X-bõl, akkor hibaüzeneteket ír ki a konzolra. Ez normális dolog?
Azért még sok mindent nem értek és sok programot be kell állítanom.
Pl. az mplayer csak parancssorból mûködik. Hogyan lehet elõcsalni a vezérlõpultját? (./configure --enable-gui megvolt)
- Milyen betárcsázó program van a slakihez? Wvdial asszem nincs a CD-n...
- A legtöbb program ami a wmakerbõl indítható lenne, az nem indul el. Olyan is, amit biztosan telepítettem. Ez mitõl lehet? Valami gond van a függõségekkel? Ezt hogyan lehet ellenõrizni?
- Telepítéskor felraktam egy csomó slackware / linux segédletet kb. 8-10 Mb-nyit, ha jól emlékszem. Ezek hol találhatók? Bele kellene olvasnom, mert a hangártya sem szól még...
- letöltöttem a heroes3-at linuxhoz. Ez egy xy.iso file. Mit lehet ezzel csinálni? Valami daemon-tools féle progi kellene hozzá?
Elõre is köszi.
Ja, még valami: magyar nyelvű slaki levelező lista létezik?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666 MHz HX426C16FB3K2/16
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
startx-re alapból tényleg a wmaker indul, bár nem ezt jelöltem ki telepítéskor.