- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Helló!
Pár napja újra felraktam, rég nem használtam (skype). A gépem megy állandóan, a skype is be van állandóan jelentkezve, mégis x idő után, úgy néz ki, mintha kiléptetne. Máshol vagyok, más névvel bejelentkezve, és látom, offline vagyok. Ha ráírok egy üzit, egyből online leszek.
Ez így teljesen rendben van? Csak mert, megtévesztő. Inkább lenne egy "inaktív" vagy "nincs a gépnél".
Tudok ezen változtatni?Köszi, havri
-
kmisi99
addikt
Az miért lehet hogy amikor a hangbeállításokra megyek lefagy a skype (win7 64bit) próbáltam az 5.3 mast és a 4.3 mas verziót is
-
törölt tag
Sziasztok. Nem túl erős a laotopom és a skype baromira leterheli. Viszont találtam ezt az oldalt ahol a weben keresztül is belépheetek a skype-ba. Szeretném megkérdezni, ha itt használom a skype-t az rejt magában veszélyt? [link] az oldal a linken található. köszi
-
whitezo88
nagyúr
üdv!
win7 telepítés óta a skypeban valamiért visszahallom a fülesen saját magam (mint egy rádióstúdióban, már aki tudja milyen)
mit kell beállítani? elég zavaró. -
Franklin
addikt
Sziasztok!
Mióta megvan ez a konfigom, a skype nem működik valami jól. Amint elkezdek valakivel csetelni vagy hívni, videózni, elkezdi enni a memóriát és meg sem áll amíg fel nem falja az egészet :-)
Közben azt írja ki, hogy hiba van a kapcsolatban, megpróbálja helyreállítani. De a kapcsolattal semmi baj, szépen megy a hívás, videó, ahogy kell.
Először a legújabb verziót tettem fel, aztán megpróbáltam a 4.2-essel, de semmi eredmény.
Eredeti Win7 home premium 32bit, összes frissítéssel. Konfig többi része adatlapomon.
Ötlet valakinek?
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Nemcsak, hogy a Skype elszállt hanem (és ilyet még nem pipáltam) egyszerűen ELTŰNT a gépemről, mintha uninstall-t csináltam volna.
Eltűnt a Start menüből, a Program Files-ban csak az üres mappa díszelgett.
Újra kellet telepítenem és most megint működik, de ki tudja meddig.
üdv
-
-
Balinov
titán
kezdem megunni a skype nyugjeit (lasd korabbi hsz-em par nappal ezelott ill. a mostani gebaszok)
Ki mit hasznal alternativakent? Gtalk videohivas jo lenne, mukodik is, ahogy kell, csak ott ugye a kepminoseg men olyan, hiaba van 720p-s kameram nekem, 480p-s meg a hivott felnek (mindketto MS)
-
nyecsi44
csendes tag
válasz
Okoska2 #1773 üzenetére
És még azt merészelték mondani hogy csak kevés felhasználót érint a problem.Aham,látható
Amúgy nekem még most este is volt olyan problémám hogy hgiába voltam online én is meg egy partnerem,nem láttuk egymást,és üzenetet se tudtunk váltani.mindenki mással tudtam csak vele nem.érdekes... -
erikke17
őstag
Na már azt hittem nekem kakilt be
De nem
-
samfishR
senior tag
mi lehet a probléma, ha akárhányszor hívnak, és fogadom, "a skype mukodése leállt" üzenet fogad.. nem csak most, hogy nem megy ez a hoki, hanem mindig, mikor én hívok, vagy engem hívnak, leáll az egész program.. (ezt már próbáltam) kösz előre is!
-
Okoska2
aktív tag
Jol lehalt a Skype.
Ilyet reg lattam: 79 510 people online -
Draken
őstag
Mostanában nem merem frissíteni a skype-ot mert mindig hallok valami hibáról. jelenleg 5.3.0.111 verzió van fent, nyugodt szívvel frissíthetem?
-
fatal`
titán
Nálam már megy is.
-
nyecsi44
csendes tag
Azt irják skype-on h néhány órán belül mindenkinél helyre kell álnnia a problemnek...
-
ibazsb
tag
Én 66%-os nemműködési arányról tudok beszámolni.
-
fatal`
titán
Legutóbb nálam működött, de most itt sem. Igaz nem száll el csak nem tud kapcsolódni.
-
azbest
félisten
Nekem összehaláskor egy ismeretlen (spambot) kontakt fel akart venni... és sorban mind a három gépen ahol be vagyok jelentkezve lehalt / elszállt a skype. Most az xml törölgetés sem segít. Most lehet találgatni, hogy megint az ms bénázik, mint a múltkorinál vagy a hírekben előhozott skype visszafejtéses dolog (de az még régebbi verzióhoz volt) hozott népszerűséget a kísérletező kedvű crackereknek...
-
daninet
veterán
Itt is dettó.. nem tud bejelentkezni utána skype működése leállt...
-
nyecsi44
csendes tag
Sziasztok.Nálam megint nem müködik a skype
folyamatosan teker (kapcsolódik).Egyik pillanatról a másikra kezdte ezt el csinálni.Másnál is van,vagy csak nálam?Ez emlékeztet a decemberi dologra,ott is hasonló volt.Irjatok ha nálatok is.
-
azbest
félisten
Na már megint lehalt a skype szolgáltatás?
-
Balinov
titán
Sracok, kicsit tanacstalan vagyok, hatha ti tudtok segiteni.
Milyen fel/le savszelesseg kell(ene),ahoz, hogy a webcam live kepjevel egyenerteku (vagy legalabb hasonlo) minsoegu legyen a videohivas?
Adottak a kovetkezoek;
Win7,x64, Q8300,4GB ram, M$ LifeCam HD-3000 UPC kabelnet 30/3mbit, VGA : HD4870
Winxp pro, S754 A64 3400+, 1GB, MS LifeCam VX700, VidaNet Kabelnet, 8/1Mbit (4mbit/512kbit garantalt) VGA: onboard S3 Chrome, 64mb vram-al beallitva.
Winxp pro, S754 A64 3000+, 1GB, Detto ugyanaz a VX700, T DSL, 8mbit (uploadot passzolom. VGA: 7600GSA ket xp-s gepen egy POV ill. Logi webkamot valtottam le az MS-szel. Mindkettot szemelyesen telepitettem, allitottam be a Skype-ban, kameratesztnel ablakban/full screen-nel is szemmel lathatoan nagysagrenddel jobb kep, mint a megelozo webcamoknal, viszont videohivasnal (napszaktol gyk. fuggetlenul) szemcses a kep, es hivott fel szerint a skype sokszor panaszkodik a netkapcsolatra. Hangminoseg szerencsere kivalo.
Elso korben termeszetesen az upload-ra gondoltam, nade a C2Q-os desktopomon a Cfos szerint 4-500kbit az upload, ha a LifeCam HD modban rogzit, ergo a kisebb felbontasu VX700-nal joval kevesebb a folyamatos upload. Fenyviszonyok is jok, nappali es/vagy lampas fenynel egyforma kb a kep minosege.
Mind 3 konfignal win updatelve, VGA driver, DX legfrisebb.
Lehet-e valamit ezzel kezdeni, hogy jobb legyen a kepminoseg
Koszi
Balinov -
fatianegra
csendes tag
-
gumibogyo
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is annyi a skyp-nakElolvastam a jótanácsaitokat,és meg is csinálnám a dolgot,.ha tudnám,hogy hol van az a regitry???Tudom ciki,hogy nem vágom,de ez van.Valaki tudna segíteni?Előre is köszike!
-
-
nyecsi44
csendes tag
sikerült
márjó
-
nyecsi44
csendes tag
Jah,igen.abban segitsetek még léci hogyha a tálcán nincs kint a skype jel,akkor nem fut a progi?
-
nyecsi44
csendes tag
válasz
kraftxld #1739 üzenetére
Szia/sziasztok.Nekem is hiba üzenetes ablakokat dob fel ha az ikonra kattintok,csak azzal a különbséggel hogy nekem nem 5-es van a végén hanem 4-es.Annyira analfabéta vagyok a géphez h nem merek hozzányúlni.ha megpróbálom törölni ezt a shared xml fájlt,akkor nem száll el a gép?
-
Brown ügynök
senior tag
Nekem is szépen összeomlott. Valószínűleg ezért :
Polip hozzászólása segített egyébként.
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm zaklat, de én nem vagyok nagy Skype-használó. Win7 32 bit oprendszer, kb. 2 hónapos, eddig hibátlanul ment a Skype, de tegnaptól indításkor rögtön kilép a progiból, mert a "működése leállt"...
Skype-ot újratelepítettem, majd vissza is állítottam a rendszert, vírust kerestem, de a probléma megmaradt.
Van esetleg valami, amit tudtok ajánlani a megoldására?
Előre is köszi. -
kraftxld
félisten
Hogy a pék rakja bele azt aki ezt a bughalmazt összehozta miután megrugta a kecske
A másik laptopon reggel óta folyamatosan széthalt, el se indult rendesen. Az eseménynaplóból kemény 0xc0000005 hibát lehetett kimazsolázni, próbáltam a kompatibilitási módot ki-be kapcsolni a DEP-et is, WMI adatbázist törölni újra létrehozni, 5 féle régi verziót próbálni, kecskét áldozni keresztútnál de semmi
A megoldás: törölni kell a skype-ot, a registry-ben rákeresni a skype-ra, kitörölni MINDEN hozzá kapcsolódó kulcsot (csókoltatom azt is aki nem tud rendes telepítőt írni és kitakarítani maga után), valamint total commander-ben bekapcsolni a rejtett file-okat, skype-ra rákeresni, törölni innen is mindent.
Ezután újra felraktam és ment a dolog. -
fatal`
titán
Na kaptam üzenetet is, nálam nem szállt el, viszont ismerősnél igen. Érdekes
-
polip
addikt
ja a végéről lemaradt: utána futtasd a szoftvert ugye
-
polip
addikt
a megoldás:
windows alatt a keresőbe beírod:
%appdata%\skype
ebben a mappában a shared.xml filet töröld ki
a manőver alatt a skype NE FUSSON!
-
Mahesa
tag
Eltűnt a telepített programok listájából is és a Program Files alól is. Mindezt beszélgetés alatt tette, ügyes
-
polip
addikt
nekem semmi extra nem történt, csak a jó öreg vista dobott egy üzit: a skype működése leállt...azóta ha ráklikkelek, ufofánk, aztán ez az üzenet
-
floatr
veterán
-
polip
addikt
teljes halál
-
iSonic
addikt
na nekem visszajött...
-
ibazsb
tag
Jelenleg nem tudok skype-ot telepíteni, mert a telepítő megáll amikor a netről szedné le az összetevőket.
Mintha egy kis zűrzavar lenne skype-éknál( ez már a Microsoftos idők szele?).ui: Úgy látom többen hasonló megállapításra jutottunk.
-
iSonic
addikt
teljes összeomlás, és folyamatos hibaüzenetek..
-
Antibazsi
aktív tag
Másnál is összeomlott a Skype? Nálunk iroda szinten minden gépen, szépen sorban.
-
Jarod1
veterán
Hali , települt az új skype és azt írta ki a videó nem megjeleníthető ellenőrizze a directx et
na ezen már újratelítésével próbálkoztunk,
a camera jó, a gép felismeri de a skype nem tud csatlakozni hozzá ezt írja,
ötlete valakinek? -
daninet
veterán
Semmit nem javul a dolog, már mindent újratelepítettem/kikapcsolam a windows-on kívül. Folyamatosan összeomlik. Hol találok log fájlt amit elküldhetek a supportnak, vagy esetleg kiderítsek valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !