Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ysthvaan
csendes tag
válasz
rigo82 #13675 üzenetére
A tanknyíláson simán letudsz tolni egy gumicsövet és ki tudod szívni, amikor a tisztítónyílásnál ömleni kezdett a benzin akkor én így szívtam le egy bő 5 litert. Egyébként a váltó leszedése (ha tudod oldani a féltengelyanyákat, és van akna 1 óra alatt lent van, én is fostam tőle, majd meglepődtem milyen egyszerű.
-
bringasisti
Topikgazda
válasz
rigo82 #13650 üzenetére
Kilométer spirált kell kitekerni és ott kell tölteni illetve mérni. A gumi okozhat kormány elhúzást de az vagy ide vagy oda, az hogy váltakozva az talány. Nekem volt egy ujonan megvett autónál (Skoda 120) hogy ráléptem a gázra jobba ment elvettem a gázt balra. A problémát az okozta hogy a szerelő akit a régi tulaj nagyon ajánlott nem húzta meg a hátsó lengőkar rögzítést és a futómű változtatta az állását mint a 30 millás sport kocsiknál, de csak az egyik oldalon
-
goldblum
csendes tag
-
goldblum
csendes tag
válasz
rigo82 #13390 üzenetére
Akksi ki (hozzáférés miatt). Majd lekötöd a fűtőcsöveket, amik a fűtéscsapba mennek és a fűtéscsap bovdenjét. Egy műanyag keret tartja a helyén a radiátort, ezt óvatosan, körben lefeszegeted valami erre alkalmas szerszámmal. Kihúzod a fűtőradiátort. Nagyjából ennyi, nem egy nagy horror.
-
bringasisti
Topikgazda
-
bringasisti
Topikgazda
válasz
rigo82 #13242 üzenetére
Amikor szereled be a tengelyen lévő gumit is cseréld azt nem adják hozzá, külön kell perkálni. Mikor kiveszed a régi darabot az olajteknő a hátsó kerék felé elmozdul, ezért az emelőt 45 fokban a földbe kapatva a teknő leeresztő csavarjába akasztva kell a motort helyére " forgatni" hogy a csavart be tudd kézzel csavarni a helyére és csak a végén szabad meghúzni.
-
gs20
tag
válasz
rigo82 #13229 üzenetére
És milyenre cseréltétek? Mert a Vika vízpumpák tipikusan ezt csinálják, túl puha a gumibak. Parasztmódszer: vágtam gumicsíkot a vízpumpa háza, és a kasztnira csavarozott villás motortartóbak közé, probléma megoldva.
Egyébként ellenőrzés: motorháztető felnyit, segítő ember nézi a motortartóbakot hozzáér-e a kasztnihoz (vagy honnan jön a hang), miközben te behúzott kéziféknél engeded fel a kuplungot egyesben (jó nagy gáz mellett). -
426os
őstag
válasz
rigo82 #13227 üzenetére
Nálunk pedig pontosan ugyanez volt a hibajelenség és a motortartó bak volt a hibás. Az, amelyik a jobb oldali kerékdobnál van fent. Induláskor vagy ahogy írtad hegynek felfelé egyszerűen nekiütődött folyamatosan a kerékdobnak a blokk nyúlványa. Kivételkor látszott, hogy a gumi gyakorlatilag elporladt, széttöredezett benne, de amíg a helyén volt annyira nem látszott és kézzel sem lehetett akkorát mozdítani a motoron, hogy gyanús legyen. Kb 1300Ft-ba fáj, tehát ha régen volt cserélve, akkor én kicserélném a helyedben, hátha az a hibás, ha meg még sem az, akkor sem buktál sokat, max megmarad tartalékba.
Ha volt mostanában cserélve, akkor nem szóltam, bár még mindig lehet az, hogy szar az alkatrész már újkorában is. A szerelő nálunk úgy tesztelte le a bakot míg a helyén volt, hogy pajszerrel kicsit megfeszítette az egészet és szépen látszott, hogy hova ütődik a blokk, a festésen is látszott, csak senki nem gondolta, hogy azt a kopást a blokk okozta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest