- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcee
tag
Köszönöm a segítséget
, bátyám és valószínűleg apám is ott lesz, úgyhogy minden kritikus pontot átnézünk rajta,amit írtál és persze az eladó személyére is odafigyelünk majd. Remélem nem lesz vele gond és egy újabb Favoritost köszönthetsz bár a jogsi még nincs meg, de már "csak" a forgalom van hátra, remélem heteken belül az is meg lesz.
Írtad,hogy ez egy átmeneti példány, bár én laikusként csak azt vettem észre,hogy az eleje más. Lenne még egy olyan kérdésem, hogy 95össel vagy 98assal etessük megvétel esetén? Valahol olvastam olyat,h a 135L- hez a 91es volt az ajánlott,de ugye az már nincs, viszont a 136L tulajok közül sok a 98asra esküszik. Szóval 95 vagy 98, ez itt a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Biliárd és snooker topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest