Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OccsE
aktív tag
válasz
wilsonede
üzenetére
Mar tobbszor felmerult a "problema", hogy 32GB-os kartyanal csak 2ora 56 perc-et ir ki a kamera.
Ez vmi atszamitasi hiba/korlat lehet a kameranal, mert nekem is azt irja ki a Sandisk 32GB ultra kartyamra.
De tokeletesen mukodik, rogziti a felveteleket.... es mikor betelik annyira a kartya, hogy a maradek helyen 2ora 56 percnel kevesebb videot lehet felvenni, akkor elkezdi normalisan jelezni a hatra levo idot!
-
maj-viktor
őstag
válasz
wilsonede
üzenetére
h2testw-t futtass le rajta.. lehet kamu kártya... ha ezzel a progival is OK, akkkor jó a kártya és ne foglalkozz a kiírással... (asszem amúgy nekem is hasonlót ír ki 32gigásra.. szóval az nem valós kiírás - kár vele foglalkozni!)
(#3544) Zozzer888
Ez nem így működik... paypal vitát elindította... ott megbeszélék, hogy regisztráltan visszaküldi és a ragszámot berakja a vitába, így a paypal adminja is látják, hogy ha megkapja vissza a csomagot.... és ezután refundolja az eladó... ha valamiért nem akarja... akkor dispute-olható a vita és a paypal dönt... a vevő javára! HA MINDENT TUD BIZONYÍTANI / DOKUMENTÁLVA VAN!(#3545) filo2
Én személy szerint itt ebbe a topikba tiltószónak raknám be a mobilx-et, vagyis aki "megemlíti bármilyen formában", akár "poztív" - akár negatív, az a komment ne jelenhessen meg... Eléggé elásták magukat szerintem az SJ4000 közösség szemében!
Így valahogy bármennyire is várom az SJ4000 Wifi-t, az SD28 Wifi valahogy nem érdekel - izgat!
(persze ha nagyon soká lesz valami az SJ4000 Wifi-ből - lehet beruházok egy SD28 Wifi-ra, de SJ4000 Wifi lenne a cél, HA! A foxoffer mukkan róla valamit...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPad topik
- Nem lesznek kitömve VRAM-mal az új VGA-k a gyártók szerint
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest