Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maj-viktor

őstag

válasz settenkex #8271 üzenetére

Kitudja... volt nálam SJ3000 WiFi (ugyebár ennek a SONY cam-nak az SJCAM klónja) és nekem bejövős volt... mármint az alakja... (sajnos működésbe nem volt az igazi, illetve kép-hangminőségben sem... abban eredeti SJ4000 az etalon) meg a gyárilag hozzáadott gumis fejpánt, amivel így oldalt a fejen rögzíthető volt... illetve itt is megvan a tartozék ellátás, mint SJ4000 esetén... a Sony-hoz meg ugyebár nuku tartozékot adnak!
    Bár ugyebár ez is az SJCAM-ok egyik plusz pontja, hogy rengeteg tartozékot kapunk mellég gyárilag... ami szinte minden felfüggesztés megold alapból.... (jó persze.... monopod - hám - gumis fejpánt-ot külön kell még venni hozzá, ha úgy akarod felhasználni)

De pl. ha van egy GoPro-d érdemes venni mellé egy SJ4000-et és a GoPro-d tartozék ellátását is megoldod vele egycsapásra...
    Most ennél a SONY-nál gondolok hasonlót... hogy OK van SONY-d, veszel mellé egy SJ3000 WiFi-t és ennek is meglesz oldva a tartozék ellátása... bár nemtudom mennyire kompatibisek egymással (szerintem azok)... mint GoPro=SJ4000

Mert a SONY/SJ3000 alakja fejen való oldalsó rögzítéskor jó... pl. motorosoknak áramvonalasabb
    GoPro/SJ4000 alakra inkább mellkashámon jó... esetleg még fejpánttal ugyebár fej közepén, de pl. egy motoros nem tudja felrakni fejpánttal... csak ragaccsal.... ha oldalra rakja úgy meg elégge oldalra húzhatja a menetszél a fejet... míg a SONY/SJ3000 áramvonalasabb oldalsó fejrögzítés esetén

Igazából engem a fps lassítással tudna csak megfogni a SONY, de most hogy nem sokára lesz SJ5000 PLUS-om, nem feltétlenül izgat, ha nem lesz óriási csalódás... de eddigi teszt felvételek alapján nem hozza a húúúúdefasza szintet, de azért nem is rossz... persze az árral még nemvagyok kibékülve... nettó 170$ sok
    Mondjuk nettó 140$-ért és úgy megáll bruttó 50E alatt

Új hozzászólás Aktív témák