Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
padre71
tag
válasz
maj-viktor #8221 üzenetére
Nekem például nincs bajom azzal, hogy valaki különféle boltokat preferál, sőt inkább segítség a témában kezdők számára. Én például az itt írtak hatására rendeltem kiegészítőket (akkut, autós szettet, mellpántot) az electropoin-tól, mert csak minimálisan kerültek többe, mintha külföldről rendeltem volna hosszú szállítási idővel. Nem is hallottam korábban erről a cégről, így a topik nélkül biztos nem találtam volna rá a webshopjukra. (Nekem például az is tetszett bennük, hogy az e-mailben feltett kérdéseimre egy-két órán belül válaszoltak, szemben sok webshoppal, ahol vagy napokig tart vagy le sem sz*nak.)
De rendeltem már a digitalwebről is, náluk is akciós kiegészítőket, mert akkor a postaköltséggel ővelük jöttem ki olcsóbban.
Szerintem ha megosszuk egymással a tapasztalatainkat, ajánlunk boltokat, forrásokat, azzal nem sértünk senkit. Úgy is mindenki maga dönti el, honnan vásárol. Lásd, a sok tanács ellenére így is naponta találkozhatunk olyanokkal, akik ezer forint spórolás reményében bevállalják a bizonytalan vagy kamu forrásokat. Az Ő döntésük. Viszont van akik értenek a jó szóból.
Új hozzászólás Aktív témák
- MiVue C595WD első és hátsó autós kamera
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző (2.)
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Canon EOS R8 full-frame fényképező 16mm f/2.8 STM tájkép objektívvel (újszerű, garancia, biztosítás)
- Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest