Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• padre71

tag

válasz maj-viktor #8221 üzenetére

Nekem például nincs bajom azzal, hogy valaki különféle boltokat preferál, sőt inkább segítség a témában kezdők számára. Én például az itt írtak hatására rendeltem kiegészítőket (akkut, autós szettet, mellpántot) az electropoin-tól, mert csak minimálisan kerültek többe, mintha külföldről rendeltem volna hosszú szállítási idővel. Nem is hallottam korábban erről a cégről, így a topik nélkül biztos nem találtam volna rá a webshopjukra. (Nekem például az is tetszett bennük, hogy az e-mailben feltett kérdéseimre egy-két órán belül válaszoltak, szemben sok webshoppal, ahol vagy napokig tart vagy le sem sz*nak.)
    De rendeltem már a digitalwebről is, náluk is akciós kiegészítőket, mert akkor a postaköltséggel ővelük jöttem ki olcsóbban.
    Szerintem ha megosszuk egymással a tapasztalatainkat, ajánlunk boltokat, forrásokat, azzal nem sértünk senkit. Úgy is mindenki maga dönti el, honnan vásárol. Lásd, a sok tanács ellenére így is naponta találkozhatunk olyanokkal, akik ezer forint spórolás reményében bevállalják a bizonytalan vagy kamu forrásokat. Az Ő döntésük. Viszont van akik értenek a jó szóból. :)

Új hozzászólás Aktív témák