- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Aktív témák
-
anulu
félisten
távol álljon tőlem, hogy ''belekontárkodjak'', de haver gépét a kodgány táp küldte haza (csontra). 9600PRO + (gyárilag) 3200+ + 3 vinyó + DVD-RW volt benne. miután elfüstölt az egész (gariban nem cserélték neki, mert nem alkatrészhiba), a teljesen új gépét úgy indította, hogy 460W Enermax...
-
dark bit
tag
''plz guruk help.. es ne mondja senki azt h cserejjem le a tapot enermaxra chieftecre vagy talan coolinkra mer nincsen keret raja.''
PH-n nem hinném, hogy más ötlete lenne bárkinek is mint, hogy ki kell cserélni.
Próbálkozz LX-es elektró vagy ehhez hasonló fórumokon.
Mivel nagy frekvenciás alkatrészek vannak a számítógép tápban ezért ha egy egy alkatrész elöregszik/elállítódik begerjesztheti a többit és ilyenkor bizony sípolhat. Ez azt jelenti néha elég csak egy dolgot kicserélni benne és megoldódik a problémád.
Az én ajánlatom: keress egy ügyes kezű és vállalkozó szellemű embert aki esetleg vállal javítást, mert a sípolást pár száz forintos anyagárból meg lehet javítani, ha sikerül bemérni a hiba forrását. Ha nem bízol meg ilyesmiben akkor bizony nem úszod meg az új táp vásárlását.
Ui.: A sípolás álltalában nem a táp végét jelzi, még bőven van időd lecserélni, viszont a hang az őrületbe kergethet. :) -
asturel
őstag
ya csak chieftec tapot se naon talalok hasznaltan amugy gondolkottam a 420-ason.. de annyira nincs sok cuccom se
hogyha esetleg valaki meg akar szabadulni a csiftek tapjatol akkor orommel felvasarolnam ;>
sajnos mar ott jarok h cd olvaso sincsen bedugva.. es a 9800p se kap mindig tapot :DD vinya nem porog fel .. bekapcsolaskor fekete kep.. es a cpu igyis mar kevesebb feszt kap :Y -
asturel
őstag
telleg naon ugynezki h tapcsere kell
ha alapfeszre rakom a vcoret akkor mar a radeon 9800am kiirja h dugjam bele a tapcsatit :D -
asturel
őstag
1000x hogy a tapbol.. a speakerem elol van meg annyira nincs bot fulem a haz oldala nincs is fenn (ya ma anyam a tap mogott szaritotat meg a ruhamat aszonta tokyo meleg levegot nyom kifele 1 ora alatt megszaratt aszonta) :D :D :D
eleg ritkan szoktam aramtalanitani.. de volt 1 idobe mikor anyamek raszoktak h eroszeretettel nyomkottak a konnektor kapcsolot
mostanaba ugy mar vagy tobb mint fel eve non stop megy.. max vinyocsereig .. all meg :D
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
''ha huzok valamit vagy eppen csak feszt novelek.. elkezd ijen halk sipolo hangot adni aztan ha meghajtom a cput prime95-el rogton leall ugymond a kep hdd,power led vilagit es sipolgat kis szunetekkel''
Ezek nem éppen táphibára utaló tünetek. Sokkal inkább túlmelegedés, vagy memóriahiba, ilyesmi...
Levett házoldalnál meghallgattad: a csipogás biztosan a tápból jön?
A 2 év alatt kikapcsoláskor áramtalanítani is szoktad a géped, vagy ''Készenlétben'' áll(t)? -
iwu
addikt
nekem az új codegenem sipolt, amig ke nem dobtam...
-
asturel
őstag
mondjuk lasssan mar 2 eves lesz.. de eleg gaz most akarok 9800p-t venni es mar a gef2-vel is szarozik ha huzok valamit vagy eppen csak feszt novelek.. elkezd ijen halk sipolo hangot adni aztan ha meghajtom a cput prime95-el rogton leall ugymond a kep hdd,power led vilagit es sipolgat kis szunetekkel :(
-
asturel
őstag
sajnos tapcsere lesz mar a vegit jarja
gef2-vel is sipol mar
es 2 ghz felett mar nem igazan viszi a bartonomat 400-as fsbvel.. minden fesz alapon van ha allitok rajta akkor leall az egesz mindenseg akarhol es sipol a speaker ;> kis szunetekkel ez igaz annak a jele hogy kevis a tapom ? :( -
djsunny
aktív tag
Nekem Abit NF7-s, AMD Barton 2500+, CoolerMaster Blue LED 8centis, stb..
Ezek mennek stabilan sima 360W-os Chieftek-el. Ez egy nagyon jó táp, halk is stabil is, nehéz is. Eggyetlen hátránya van: nagyon melegszik, de hát ez a sok alkatrésztől van amit belezsúfoltak. :DD
Én a helyedben spórolnék egy kicsit és vennék egy 360W-osat.:t -
winamp
tag
Hát nekem fix, h nem a táp a szar! Csak akkor csinálja egy bizonyos dolog be van dugva(vga)! De ha helyette akár +3 winyot is rákötök, akkor sem csinálja! Azt bírja, pedig oda több kraft kell!
-
_Volkovy_
nagyúr
A gépem csúcs felállása így nézett ki áramfelvételileg:
Nf7
2400+@11.5x204Mhz 1.875V
1db vantec tornado venti
vantec ventiszabályzó panel
4db 8centis házventi
9600pro@500/700
4db ide hdd+1db scsi 10k rpm
dvd-rom
dvd-rw
ide vezérlő kártya
hangkártya
scsi kártya
hálókártya
mobilrack
Ezt vitte a 360-as Chief fesz ingadozás nélkül. -
asturel
őstag
egy 360W-os chieftec tap tenylegesen mennyit tud?
ugyanis ezt neztem: TÁPEGYSÉG Chieftech CT360A 8 850
[Szerkesztve] -
winamp
tag
Na én vok a másik akinek sípol a Kodegány tápja! De csakis akkor sípol, ha a 9500as kari van rádugva, ha kihuzom kusba megy! Biztos hogy birja, mert ha helyette vmit dugok rá vagy többet is akkor sem sipol nekem, csak ha a vga-t a táprol nyomatom... Ma jön egy 400as táp hozzám, hogy azzal müxik-e!
-
Esmein
nagyúr
3*5000 ft = 15000 ft és abból igen csinos chiefteket lehet már venni..
Mondom ezt én, aki vett egy codegen tápot mert muszály volt :((.
[Szerkesztve] -
-
asturel
őstag
hi
hat remelem nem rohogtok ki de nem csak nekem elkezdett sipolni a codegen 350W-os tapom masnak is 9500np-val sipol.. kb igy van a gepem mar 1.5 eve es ma reggel elkezdett sipolni a tap.. ez a meleg hatasara van vagymi a fene? a padlason van a gepem eddig a foldszinten volt ;>
plz guruk help.. es ne mondja senki azt h cserejjem le a tapot enermaxra chieftecre vagy talan coolinkra mer nincsen keret raja.. (man 2 tap elhalalozott nallam)
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Futás, futópályák
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest