Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GabN73

addikt

válasz adamik22 #52 üzenetére

ismerős Jawa motort tett bele meg meg minden...

Havernak van egy Cagiva Mito Evo-ja ('04-es) előtte szimója volt szépen feltuningolva... Neki csak a karbival kellett szórakoznia,de szerintem minden szimónál rá kell szánni 1 napot hogy pontosra belődd...de el kellett adnia sajna a mito miatt.. Most rájött az 5 perc annyira tetszett neki az enyém,vett ő is egyet...35-ért vette,csak szét kellett szedni és normálisan összerakni + 1 gyűrűt tenni rá és megy is... pénz hiányában sajnos nem tudja tuningolni,de ami pénze lesz ebbe öli...Ez a hobbya a szerelés. A régi vasakat lehet a legjobban szerelgetni.

A 100 Km-es dolog meg hülyeség...Az az igazság hogy nem mindig kell nyélgázon hajtani mert az is árt...Aki utcára akar simsont csinálni az ne tegyen bele 110-es hengert meg mittudjamén milyen racing dolgokat. ja meg nem árt ha van egy két ismerős aki tud egy két dolgot csinálni vele...Nem fontos az utángyártott hokiakat megvenni...Rosszból is lehet jót csinálni. ^^

Ha karbantartod akkor húzhatod neki... de van 1-2 ráülöka25-ösmotorra oszt' kemény vagyok mert ilyenem van gyerek.Oké semmi bajom sincs velük,megértem h jobba 125-ös de ha valaki ezt szereti... Most akkor én is regélhetnék a robikapákról meg a fűkaszákról meg a kávédarálókról (robogók) hogy miért szarok...Ja és azok is kerülnek annyiba mint egy jó szimó.

Havernak van egy 4 felömlős babettagyújtásos,membrános gépezete,2-esben csak egy tő gáz + 1 kis kormányhúzás és ott az 1 kerék ... szóval nem kell leírni ezeket a gépezeteket mert "nem tudtad használni"

Új hozzászólás Aktív témák