Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
perge666
üzenetére
13 éves korom óta van Simóm (ez így már nálam is tíz évet jelent), amint lehetett leraktam a jogsit és mivel elég rozsdás volt a tank többszöri mosás után is, így hamar meg kellett tanulnom a karbi szétszedését, tisztitását. Na meg alapból műszaki beállítottságú vagyok, gépészetet tanultam középiskolában, mechatronikai technikusi képesítésem van és járműmérnökire járok, így adja magát a dolog, hogy érdekelt a működése a motornak már fiatalon is. Úgyhogy saját bőrömön/motoromon tanultam, bár tény, hogy ilyesztő volt mikor csapágyazásnál a váltókerekek is egy nagy cserépben voltak, darabokban - vakartam is a feje, hogy hogyan fogom én ezt majd újra összerakni

N1-et én kivágtam a fenébe, az előző is N3 volt és az egyessel én is sokat szptm
A szívócsonknál próbáltam a leplombált csavarral utána állítani? Ha jól rémlik az N1-en is van olyan, de ezt nem mondom biztosra.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VGA kibeszélő offtopik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A szívócsonknál próbáltam a leplombált csavarral utána állítani? Ha jól rémlik az N1-en is van olyan, de ezt nem mondom biztosra.