Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Z'Z"

őstag

válasz Macskalány #190 üzenetére

Ha egy picit visszaolvasol, akkor látni fogod, hogy amiket te írsz azok nagy részét már mi is leírtuk.
    Megnéztem a videót, aminek szerintem csak a vége ér valamit.
    Ha jót akarsz magadnak, akkor így nem építesz várost, ahogy ő csinálta.
    Pár jó tanács:
    - a tengerpartra (vagy mi :DDD ) ne rakj erőművet, illetve gyárat.
    Csak gondolj bele, hogy nézne ki a Balatonnál a paksi atomerőmű. Persze itt nem ez a fő szempont.
    - a gyárakat is úgy kell elhelyezni, hogy az később ne akadályozzon a terjeszkedésben
    - az épületek mellé célszerű parkokat lerakni, mivel azok jócskán megnövelik a lakosságot.
    - törekedni kell, hogy a lakosság mindig 100%-os hangulatban legyen, mivel csak így kapod meg naponta a maximálisan kapaható adódat, vagyis ~20k-t.
    - a kulcsokat, és a város terjeszkedéséhez szükséges dolgokat gyűjtsd be először, persze a raktár bővítése is fontos. Ezért a VU doktor a barátod, mert nála tudod begyűjteni a legtöbb kulcsot, utána jön a hajó.
    - a Specializationsból lehetőség szerint mindent vegyél meg, mert azokkal is növeled a létszámot.
    - Utak fejlesztése is fontos, de csak a lakópark környékig.
    - az achievementseket figyeld és próbáld meg teljesíteni a feltételeket, mert kapsz érte Sim Casht.
    - ha türelmes vagy és sűrűn látogatod a városokat, akkor naponta egyszer kapsz egy arany kulcsot.
    Kb. ennyi. :D :R

Jelenleg 42-es szinten vagyok és 800 000 feletti a lakosságom. Cél:1,000,000
    Egyébként, ha megjavítják a telefonom, én szívesen felvennélek..

Új hozzászólás Aktív témák