Hirdetés

Aktív témák

• Sh4rKy

senior tag

0:16

Ekkor értem haza a gólyabálomról. Én nem tudom mi van velem. Egyszerűen nem tudtam nézni, hogy mindenki vagy ittas, vagy épp más "kedély javító" hatása alatt áll. Egyszerűen nem tudom ebbe mi a jó. Már nem vagyok az a parti-arc aki voltam. Régen nagyon sokat jártunk szórakozni, élveztük is alaposan, fűztük a csajokat, de mára már ez megváltozott. Ez a gólyabál is mindenkinek tetszett, csak én nem bírtam. Az első perctől fogva nem érdekelt. El se akartam menni, de azért gondoltam hátha ez is úgy végződik, mint a szombati kanizsai nap, de milyen meglepő, tévedtem. Fel akartam hívni valakit, hogy jöjjön ki, de kedd este fél 12-kor kit merjek felhívni. Felébreszteni senkit nem akartam. Inkább elmentem autózni, de már megint elautózom minden pénzemet és ez így nem állapot. Többiek biztosan ott vannak még a buliba, élvezik az egészet, de valahogy nem hat meg.
    Szerintem inkább lassan besüppedek az ágyamba, holnap meg az autómat fogom csinosítgatni egész nap, megérdemli. Ő nem csal meg, nem ver át, néha szivózik, de legalább meghálálja a törődést. Azt hiszem ennek az egynek örülhetek, hogy van autóm.

(L)

[Now playin': Saját mixem]

Aktív témák

Hirdetés