Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
0:16
Ekkor értem haza a gólyabálomról. Én nem tudom mi van velem. Egyszerűen nem tudtam nézni, hogy mindenki vagy ittas, vagy épp más "kedély javító" hatása alatt áll. Egyszerűen nem tudom ebbe mi a jó. Már nem vagyok az a parti-arc aki voltam. Régen nagyon sokat jártunk szórakozni, élveztük is alaposan, fűztük a csajokat, de mára már ez megváltozott. Ez a gólyabál is mindenkinek tetszett, csak én nem bírtam. Az első perctől fogva nem érdekelt. El se akartam menni, de azért gondoltam hátha ez is úgy végződik, mint a szombati kanizsai nap, de milyen meglepő, tévedtem. Fel akartam hívni valakit, hogy jöjjön ki, de kedd este fél 12-kor kit merjek felhívni. Felébreszteni senkit nem akartam. Inkább elmentem autózni, de már megint elautózom minden pénzemet és ez így nem állapot. Többiek biztosan ott vannak még a buliba, élvezik az egészet, de valahogy nem hat meg.
Szerintem inkább lassan besüppedek az ágyamba, holnap meg az autómat fogom csinosítgatni egész nap, megérdemli. Ő nem csal meg, nem ver át, néha szivózik, de legalább meghálálja a törődést. Azt hiszem ennek az egynek örülhetek, hogy van autóm.[Now playin': Saját mixem]
Aktív témák
Hirdetés
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest