Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
Áttértem az Opera böngészőre, két év után lemondtam az IE csodálatos sivárságáról. Valamitől meghülyült és össze-vissza jelenítette meg a betűket és nem tudtam visszaállítani. Elég vicces, hogy pár napos rendszerrel ilyet csinált, ilyenre még nem volt példa nálam az előtt. Viszont Operában tetszik, hogy vannak skinek, egész pofásakat lehet találni, meg ez a gyorshívó funkció is tetszik. Kicsit még nekiállok alakítgatni az asztalt, meg lehet eljátszogatok ezzel a Foobar-al is, bár eddig annyira nem fogott meg.
Ma is ellógtam a mikk-makk előadás nagy részét, aztán elmentem kávézni Johyval, de ma valahogy megvolt zakkanva, lehet ezt jobb lett volna ma mellékelni. Nem sokára mehetek gólyabálra is, amihez még mindig nincs semmi hangulatom.
Még mindig Diggieman-t hallgatok, nagyon rákattantam.
No mindegy, szórakozok tovább az asztalom alakítgatásával, majd lesz belőle valami új.
[Now playin': Diggieman - S.Z.Í.V.]
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest