Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
hogy én hogy rühellem a rich text editort....
létezik, hogy word-öt lehessen integrálni sharepoint web part-ba? borzalmasan kín keserves a formázása a szövegeknek, ha nem dokumentumban postolom, hanem a doksiból inkább egy textes web partot szeretnék létrehozni..
felsorolások, karakterezés, egy elkúrt szar ez az rich text editor
-
Integra
titán
nem enged ez a mocsok .mde kiterjesztésű file-t feltölteni..
ötletek?! -
Integra
titán
ok, hülye kérdés, de mi a túrót értetek explorer mode alatt? lehet, hogy én azt nem is látom? vagy látom, de nem tudom, hogy az pont explorer mode amit nézek

-
Integra
titán
sajnos csak 2003 v2.0, de ha lecseréltük a fos notes-t exchange-re és outlook 2007-re, akkor utána jön a legújabb sharepoint is

most épp azzal szopok, hogy fizikailag hogy tudok egyik folderből a másikba átmozgatni egy filet, hogy ne kelljen letörölnöm és az új helyre felmásolnom.
ötlet? -
Integra
titán
jaja, nagyon jól tanulható, kész is leszek határidőre az intranettel, de azért voltak izzadós pillanatok, mivel határidős projekt..

végülis miután megérti az ember, hogy hogyan kell dolgozni a nézetekkel, azután már marha jó, és piszok jó a doksi kezelése, engedélyezése, de nem csoda, végülis erre találták ki
alig várom már, hogy az egész lotus agyrém a kukában végezze és átálljunk sharepointraTonyk: elsőre gáz, de ha belejön az ember, akkor már nagyon jó, gyors és adja magát, nem állnék vissza a régi cuccra

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest