Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Én sikeresen leszoktam, tapaszok, meg minden egyéb trükk nélkül. Egyszerűen csak eldöntöd magadban, hogy többet nem gyújtasz rá és kész. De úgy nem megy, hogy lelkesedésből, mással együtt, meg úgy se, hogy fokozatosan. Előre el kell magadban dönteni, hogy sikerülni fog, úgy nem lehet, hogy megpróbáljuk, azt' lesz ami lesz. Meg egy táblázat is segített nekem, amiben benne volt, hogy a szervezetemben milyen betegségek esélye mennyi idő után (utolsó elszívott cigi után) csökken mennyi százalékkal. Naponta vagy havonta ki lehetett pipálni egy ''gyógyulást''
-
Zoltán
őstag
válasz gabranek #183 üzenetére
''mennyi idő után mondhatja azt az ember, hogy leszokott?'' -hát a nikotint már egy -két hét, max hónap múlva már nem igényled, tehát nem vagy fizikailag függő, nem kínoz a nikotinéhség, de az agyaddal mindig emlékezni fogsz rá (100 évesen is), hogy milyen jó dohányozni, tehát pszihésen örökké függő maradsz. De ezt sokkal könnyebb legyűrni, mint a fizikai függőséget, elég csak elterelni valamivel a figyelmed néhány másodpercre.
-
Zoltán
őstag
Linket sajnos nem tudok, egy régebbi Mens Healt, vagy ilyesmi gyúrós/vagy életmód magazinban volt (férfiaknak valóban). De hiteles, mert egy orvostanhallgató ismerősön is ismerte ezt a táblázatot. 2 éve nem dohányzom ,de még mindig van a táblázat alján egy-két még ki nem pipált betegség.
(Tehát azt mutatja meg a táblázat, hogy mennyi dohányzás nélkül töltött idő után csökken vissza a normál szintre az esélyed az adott betegségre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ASUS notebook topic