Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
Beszámolok hátha valakit érdekel:
Tegnap reggel meló előtt voltam ezen a mágneses biorezonanciás kezelésen.
Úgy kellett odamenni, hogy előtte már 2 órája nem gyújthattam rá. Fejemre bokáimra, csuklóimra rakatak pántokat, kielemezték, hogy tele vagyok méreganyaggalmajd kiküldtek elszívni egy cigit. Csikket is megnézték. Újra rám kötötték a szalagokat és jött a kezelés, semmit nem éreztem közben, viszont van benne valami szerintem.
Azóta nem gyújtottam rá és hiába jön rám a füst egész nap nem ingerel egyáltalán, hihetetlenTényleg nincs függőség, ez simán megért 5 ezret. Előtte félórás út megviselt ha nem lehetett rágyújtani
Szerintem innentől már csak akarat kérdése. Kávéztam is azóta jópárszor, na az elsőnél összeszorult a szívem, de ma már nem volt vészes az se.
-
rien
senior tag
Csak megtaláltam
reggel megyek
-
rien
senior tag
-
jeges
senior tag
nekem az a tapasztalatom, hogy bizonyos helyek, helyszínek sokkal nagyobb kisértést jelentenek, mint pl. a kávé, vagy az evés utáni megszokásból rágyújtás. az utolsó szál cigi előtt cca 1 éve nem dohányoztam már a lakásban, és itthon eszembe sem jut. a munkahelyemen, ahol minden nap 10-15-ször megyek el a dohányzó mellett, sokkal rosszabb volt a helyzet, de egyáltalán nem elviselhetetlen. a megoldás: olyan helyen igyál kávét, ahol nem gyújtasz rá (mert pl. tilos vagy zavarna másokat).
-
rien
senior tag
De kedves vagy
bár ezeket én is tudtam, de sz@rul esett így egy csokorban látva, hogy mi vár rám. Főleg a kávé. El is szívtam gyorsan két cigit
Bár egyenlőre nem találom a hirdetést, úgyhogy nem tudok elmenni pedig már nagyon szeretnék. Tavaly minden héten hirdették az egyik újságban magukat, most meg mire rászántam magam...hirdetés egy szál se. -
Kloden
senior tag
Fura, hogy egy nemdohányzónak nincsenek un. pótcselekvései cigi helyett, vagy ha vannak nem tudom mi az, mert nem tudom mit csinál egy nemdohányzó amíg a többiek cigiznek. De azt durvának tartom hogy a gyárban az ebédszünetben evés helyett is valakik csak cigiznek mert enni nincs idejük!
Beszélgetni egy társaságban lehet cigarettázás nélkül is szerintem, csak akaraterő kérdése amit sajnos a nikotin erősen gyengít...
Apukám/papám/mamám/másik papám is ugy tették le kivétel nélkül, hogy elhatározták, holnaptól nem gyújtanak rá. És így is lett, ennek már több mint 10 éve!
Anyum sajna gyenge a leszokáshoz, talán mert elég sok ideje van itthon, és unatkozás közben az időt is elüti ezzel sajnos... -
Kloden
senior tag
-
degu
senior tag
A magneses biorezonancia nem fog leszokni helyetted!
Mint irtam volt lejjebb,amig nincs meg Benned a meggyozodes,hogy NEM KELL! addig nagyon bizonytalan a kimenetel...
Ha az elhatarozas megszuletett,akkor ezek a dolgok/biorezonancia,niko-tapasz,akupunk-
turo,stb csak segit az elvonasi tunetek csokkenteseben,de a dontest Neked kell meghozni!
A kv+cigi egy megszokas.Nagyon nehez szetvalasztani,de ha a vernyomasod miatt muszaly a kv,akkor nem lehetetlen!
Raadasul a dupla megvonas ketszer,haromszor olyan nehezze teszi a dolgot!
A dohanyosnak a leszokasrol a reflexmozdulatsor hianya is szenvedes./Oralis inger,cigi kihuzasa a dobozbol,megpuhitasa,szajba illesztese,meggyujtas,es az elso slukk...
Ezek az eros dohanyosnal t.k. egy kenyszercselekves-sor.Ez is baromira tud hianyozni.
Ezek helyett kell kitalani valami megfelelo potcselekvest
/nyaloka,rago,fogpiszkalo,nass/...es keretik nem rohogni... -
rien
senior tag
Nekem is szokott le így egy ismerősöm és ráadásul úgy hogy munkahelyén napi 8 órában kapta a füstöt a tőle 1,5 méterre ülő kollégájától és nem ingerelte, simán megállta, hogy ne gyújtson rá. Ez inspirálna engem mert én amikor próbáltam leszokni és nem gyújtottam rá x órája és megéreztem a cigi illatát meg is dőlt a nemdohányzomság, azonnal cigi kellett.
Viszont ő visszaszokott pár hónap múlvaA te ismerősöd mióta nem szívja? A kávénak meg örülök, hogy meg lehet szokni nélküle
pemete2: gondolom a #436-os nagyrészét nekem szántad. Köszi szépen, de nekem Cegléd messze van, mondjuk ha járják az országotakkor megköszönném a telszámot. Egyébként én is úgy tudom, hogy ha nem sikerült még egy kezelést állnak. A lényegét én úgy halottam, hogy bemész feltérképezik az ''agyad'' majd elszívatnak veled egy cigit, ezután mégegyszer megnézik mi a helyzet odaben, mi változott a cigi hatására, így látják vagy mi a fene
hogy hol van a ''baj' és oda kapod majd a kezelést, kiiktatják a függőséget.
-
pemete2
csendes tag
Leszokni csak így lehet,leteszed és kész!egyébként Cegléden végeznek olyan kezelést/ne kérdezd a lényegét/ami egy alkalmas,és tuti leszokás.nagyon kevés arányban esnek vissza,arra viszont garanciában kapsz egy ingyenes kezelést.egyébként pár ezer Ft,tehét földi halandónak is megfizethető.akinek kell,küldök tel.számot.
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
Had meséljek el egy történetet, ami a rokonságban esett meg.
50-es évei közepén járó családfő mérnöki végzettséggel és állással. Nem tudom pontosan mennyi ideje, de legalább 30 éve napi 2-3 doboz cigit szívott el. Igazi láncdohányos volt, dobta el az egyiket, gyújtott a másikra. Az egyik reggel arra eszmél, hogy vérzik a szája. De nem is a szája, abban nincsen seb. Ez mélyebbről jön, és köhögéssel jön a felszínre. Azonnal orvoshoz, vérvétel, vizsgálatok netovábbja. Szerencse. Nincs ciszta. Az orvosok megállapítják, TBC gyanús. 1 hónapnyi sikertelen kezelés után újabb kivizsgálás. Ekkor már egy sötét foltot találnak a bal oldali tüdőlebenyen. Még mindig szerencse, nem ciszta. Az orvosok álláspontjukat egy tüdőgyulladásból visszamaradt vérrögre teszik át. Ezzel csak 2 gond van; nem volt tüdőgyulladás, és nem alvadt vér jön fel, hanem friss. Egy hónap újabb sikertelen kezelés után már a debreceni klinikára mennek. Itt az orvosok pofozták egy darabig még a szart (tyúktojáson kívül mindent mondtak a vérzés eredetére). 1 hónapnyi kórházban eltöltött idő után megszületett a döntés: műtét! De hogy mivel műtik, azt nem tudják, majd meglátják mit találnak. Miután elvégezték a műtétet elárulják; el kellett távolítani a bal tüdőlebenyt, mert abban rossz indulatú daganatot találtak. Erre senki sem számított.
Mindez közel egy éve történt. De ugye a legtöbb tüdőrákkal műtött egyből visszaáll a cigire. Szerencsére ebben az esetben ez nem így történt. A 2-3 doboz egyik napról a másikra 0-ra redukálódott. És igen, megtette! 30 év láncdohányzás után egyik napról a másikra letette azt a szart! Rájött, hogy ha látni akarja a fia diplomaosztóját, ha látni akarja az esetleges unokákat, ha még néhány évig ki akar ülni napozni, akkor ez így nem mehet tovább. Vagy abbahagyja, vagy 2 méter mélyről nézi maga felett a síró családot. Innentől kezdve mind a cigivel, mind pedig az ivással leállt (nem volt alkoholista, de nem vetette meg a jó bort). Még egy kóstoló erejéig sem.
Ezek után gondolja meg minden dohányos, hogy megéri-e. Lelkük rajta. De azt ne várja senki, hogy majd úgyis fejlődik az orvostudomány, náthaként fogják a későbbiekben kezelni. Ahol negyed évig tart az, hogy egy tetves daganatot kiszűrjenek, de azt is csak akkor, amikor a műtőasztalon van a paciens... Szóval nevetséges.
Csak ennyit akartam. -
rien
senior tag
Próbálta már valaki a mágneses biorezonanciát?
Nagyon szeretnék leszokni, nagyon elszaladt velem a ló a cigi terén, csak a 8 óra meló alatt elszívok egy dobozzal, talán ez már a láncdohányosság és nem bírom kontrolálni. Mellé befigyel 3-4 vagy néha több kávé, gondolom ez így szépen-lassan halálos dózis lesz. Az nekem nem megy, hogy holnaptól nem gyújtok rá (rengetegszer próbáltam) ezért kérdezném, hogy hátha valaki próbálta már.
A másik meg, hogy aki már leszokott és kávézott is, meglehet szokni a kávét cigi nélkül vagy azt is likvidálni kell? Nekem annyira elválaszthatatlan a két dolog és a kávéról leszokni alacsony vérnyomásom miatt nem fogok tudni, meg szeretem is nagyon szóval nem is akarok -
didros
senior tag
Én is ilyen kocabagós vagyok. Ég is a pofám miatta, hogy sosincs cigim, de azért sokszor elfogadom, ha megkínálnak..
Én nem a pénzt sajnálom rá, hanem az a baj, hogy ha veszek egy dobozzal, akkor meg többet szívok, mint amennyi valóban jólesik. Nemtom miért... A végefelé már csak azért, hogy mihamarabb elfogyjon. Ilyen habzsolós állat vagyok.
Esküszöm ha lehetne szálra vásárolni a cigit, csak úgy venném. Vagy 12 éve Romániában így volt.
-
dokar
addikt
én már lassan 2 éve nem dohányzom, sokszor próbáltam leszokni, ami segített:
nem árultam el senkinek, hogy leszokóban vagyok
van aki bejelenti, hogy leszokik és titokban bagózik, én nem jelentettem be és titokban nem gyújtottam rá -
eddie17
addikt
Megtettem. Első lépes. Utolsó szál. Meglátjuk.
Egyszer volt decemberben egy kilengésem, amikor megnyertem a nyereményt, akkor mondtam, hogy leszokom a dohányzásról. 1hétig bírtam.
Most erőt veszek magamon, elszívom az utolsó szálat, következő doboz cigi nincs.
Anyagilag felüdülés lesz, nem számítva a tüdőmet. -
Brent
aktív tag
Nem tudom engem annyira nem hoz lázba a cigi, kb 2 hónapja vonattal jártam suliba minden reggel cigiztünk a haverokkal a vonaton ... azóta átszoktam a buszra és már egyáltalán nem ! Ha megkínálnak cigivel elfogadom ... de sosem fizetnék azért hogy kirohadjon a belem !
[Szerkesztve] -
degu
senior tag
válasz
neongorack #425 üzenetére
Nem akarlak savazni,de ez tipikus onamitas!
/Igy probalsz kibujni a dontes alol!/
Felmented Magad,de t.k. folytatod ezerrel a dohanyzast!
Ez soha,meg senkinel nem vezetett eredmenyre! Halott modszer! -
jeges
senior tag
ehhez hasonló sztorit már hallottam: volt kollega mondta, hogy semmin nem változtatott az életvitelében, ugyanúgy berakta reggel a zsebébe a doboz cigit, ugyanúgy hordta magával az öngyújtót, mindent ugyanúgy csinált. még ki is ment a dohányzóba minden alkalommal, amikor úgy érezte, csak éppen a dohányzóig vezető úton lebeszélte magát a cigiről: ''ááá, nem is kell ez most nekem, maj' kicsit később rágyújtok'', és visszatette az asztalára. ezt csinálta vagy fél évig, mire elérkezettnek láta az időt, hogy ne is vigyen magával sehova cigit meg öngyújtót.
-
D.R.O.
tag
Hello mindenkinek!
Olvasgattam a topikot és úgy gondolom elmondom, hogy én hogy próbálkozom a leszokással (valójában nem is annyira a leszokással). Már kb. 3 hónapja nem gyújtottam rá
Első leszokási kísérleteim: A tipikus módszer amit mindenki ismer. Egy nap abbahagytam, hogy aztán már soha többet nem gyújtok rá. Kérdezték egy idő után, hogy mivan, miért nem látnak a dohányzóban? Büszkén mondtam, hogy leszoktam a cigiről, és már nem is fognak ott látni. Volt rágó, meg cukorka helyette. El lehet így lenni valameddig de sajnos ezzel a módszerrel nem sikerült leszoknom. Többször is megpróbáltam így, a maximális cigimentes időszakom ezzel olyan másfél hónap volt. Aztán lassan visszaestem, és megint rágyújtottam.
El kell mondanom, hogy közben nagyon rossz volt, hiányzott a cigi minden nap, meg a többi függőségi dolog is mindig engem talált meg. Szóval rossz volt na. Valószínűleg ezért is kanyarodtam vissza a cigihez.
Aztán egyszer csak amikor, reggel munkába menet betértem az éppen útbaeső kisboltba, valami oknál fogva csak kaját vettem, cigit meg nem. Elfelejtettem (sajnos ez gyakran előfordul velem, hogy elfelejtek dolgokat). Csak a munkahelyemen vettem észre, és persze ott nem lehet cigit kapni. Persze megint jött a kényszer meg minden. Miközben heveny ''kellazanyag'' szindrómában szenvedtem elhatároztam, hogy NEM fogok leszokni a dohányzásról. Kértem egy cigit és meg volt oldva a probléma.
Érdekes módon másnap se vettem cigit, már nem tudom az okát miért nem vettem, de a lényeg az, hogy nem vettem. Mivel akkoriban elég zűrösen (semmi komoly, csak elfoglalt voltam) mentek a dolgaim, nem is nagyon vettem észre, hogy aznap nem gyújtottam rá. Aztán jött a többi nap, a füstölés egyre ritkult, majd elmaradt. Kollégák közbe kérdezték, hogy már megint biztos le akarok szokni, de én azt mondtam, hogy NEM akarok leszokni, még most is dohányzom, csak ha tehetem nem gyújtok rá, és érdekes módon ez valamilyen szinten működött is nálam. Tudtam hogy bármikor rágyújthatok, hiszen én dohányos vagyok, tehát mint dohányos megtehetem azt, hogy akkor épp nem kezdek el füstölni. Ha megkínáltak, azt mondtam, hogy most nem kell, majd később. Ha nagyon elkap a cigizhetnék, akkor majd holnap rágyújtok, mert most épp nincs nálam. Szóval egy idő után egyre könnyebb volt nemet mondani a dologra, és szépen fogadós módra elhalasztani.
Mivel szeretek egyébként dohányozni, ezért kellett valami más pótcselekvés. Iszákos lettem. Rászoktam az ásványvíre. Először marhára nem szerettem, de amikor fehér víz folyik a csapból, elég hamar ráfanyalodik az ember. Szóval napi két liter minimum. Jah és szerintem az ásványvíz is függőséget okoz. Aztán mivel ez még mindig nem volt elég rászoktam hobbi szinten a programozásra, semmi komoly dolg, egy kicsi php itt, egy kicsi html ott, meg css meg egyéb ilyen szívások.
A lényeg az, hogy legyen valami más helyette. De hangsúlyozom, én még mindig dohányzom!!!! Csak ha tehetem nem gyújtok rá! És miért ne tehetném meg? Majd rágyújtok holnap -
neongorack
senior tag
Én is próbáltam már leszokni, a rekordom 5 nap volt, de az is úgy telt, hogy az valami rémes, minden egyes másodpercben az járt a fejemben, hogy nemszabad, nemszabad és majdnem beleőrültem a dologba, nehezítette a dolgot, hogy ha akkor valaki felhúzta az agyam, akkor ez a nemszabad érzés annyira megnőtt, hogy szét tudtam volna ütni egy betonfalat, nem beszélve arról, hogy barátnőm is akkor akart leszokni, úgy tervezte, hogy majd együtt leszokunk, emiatt is elég sok vita volt köztünk....Aztán végülis mind2 en feladtuk
Most kitalálta, hogy Májusban elkezdem csökkenteni a cigiadagom és szeptemberre lerakom, érdekes ''móka'' lesz, majd elválik mi sül ki belőlle.
Volt egy nap, hogy egész nap nem gyújtottam rá, és este büszkén meséltem haveromnak aki mondta hogy menjünk le gyújtsunk rá, én mondtam magamba jolwan egy szál még nem a világ. Le is mentünk aztán a végére lett belőlle 6 szál, de még akkor is nagyjából büszke voltam magamra, mert még az is jóval kevesebb volt mint a napi cigimennyiségem.
Végülis szerintem az a legjobb ha csóró az ember és nemtud venni, olyankor álltalában tarhál valakitől, de még akkor is kevesebbet szív mintha a sajátja lenne. Meghát nemtudom ki hogy van vele de én utálok kéregetni, szóval ez egy érdekes út a leszokáshoz, de abszolut jó hogyha valaki legalább a napi adagját akarja csökkenteni.
Mindenkinek sok sikert a leszokáshoz, én is igyekezni fogok!
szerk: Mondjuk én azt nem értem, hogy aki ilyen 0,1 milis cigit szív az minek dohányzik?
Az olyan mintha nem szívnék semmit, nem elégül ki tőle a szervezetem nikotinvágya, én pl.: Kék Sofit szívok, habár alkalom adja, de az a kedvencem...
[Szerkesztve] -
degu
senior tag
válasz
Janoska26 #413 üzenetére
Ennek is megvan a pszichologiaja!
Az elhatarozasnak olyannak kell lennie,hogy Te erezd ugy,hogy nem akarom!
Ha valaki csak ugy...hogy a...le kene szoknom,es mindennap kuzd a kisertessel,es allandoan vagyakozik,szinte minden gondolatat az koti le,hogy a fene egye meg,nem szabad ragyujtanom,akkor nagyon nehez! Nem lehetetlen,de nagyon nehez!
Arra a lelkiallapotra kell torekedni,hogy eszedbe se jusson! Na! Ehhez kell az eros *sajat belatas* Egyszeruen torolni kell a temat! /Ez persze nagyon nehez!/
Es a legfontosabb,hogy a dohanyos MINDIG dohanyos marad! Eleg egyetlen szal cigit elszivni...es vege! Lehet,hogy figyelemtlensegbol,vagy egyszeruen megszokasbol,szinte akaratlanul gyujtasz ra /mondjuk megkinalnak,es nem figyelsz/ Hiaba gyozkodod magad,hogy egy cigi nem a vilag,mert utanna jon,hogy...akkor mar mindegy /mondjuk egy jo kis buliban vagy,vagy valami stressz er/ ...na majd holnaptol megint nem szivok...akkor mar szivsz! Es minden megy tovabb! Es minden siketelen leszokasi kiserlet rombolja az onbecsulesed,es az onmagadban vetett hitedet!
En 2 evig nem szivtam,es amikor megismerkedtem a felesegemmel/aki lancdohanyos volt!/ beszelgetes kozben mindig megkinalt,es nem figyeltem,izgatott voltam...elfogadtam!
Azota ismet dohanyzom! -
törölt tag
Eljön az idő, amikor már nem is számolod. Én másfél éve tettem le a cigarettát, egyik napról a másikra. Úgy, hogy előtte napi egy doboz piros Lucky Strike-ot szívtam, és nem a kényszeres függőség miatt. Egyszerűen szerettem dohányozni. Jólesett. Minden aspektusból.
Dehát változnak az idők... -
jeges
senior tag
tudom, senkit nem érdekel, de ma van a 100. cigimentes napom.
-
joe69
senior tag
ez a legkozelebbi tma igy itt tennem fel kerdesem: markasabb cigiket merre kapok pesten? (pl rothmans, dunhill)
-
tomcica
addikt
En ezt a dohanyzas dolgot nem tudom,mert nem elek vele,viszont oregapam 16 eves koratol egesz tavaly elottig rendszeresen elszivott vagy napi egy dobozzal (most 87 eves).Egyszer csak azt mondta,hogy neki eleg es egyik naprol a masikra abbahagyta.Picit feltunk is,mert ennyi ido utan mar az is lehet,hogy a hirtelen megvonas rosszabb,mint a fokozatos leszokas.Szoval abbahagyta,azt mondja elege lett belole.....
-
Picco
addikt
hali
tegnap kezdtem a leszokast, albis lakotrsaim segitsegevel, es esku h a nyaloka the best, mivel miutan megeszed utana is ott van a szadban a szara es azzal elvagy 1 ideig
elkezdtem sportolni mellé és rengeteg gyumolcsot enni, felek h elhizok a fukba
sok sikert mindenkivel es a nyaloka legyen veletek -
Nemtom ki hogy van vele én is cigizem, immáron 9 éve, volt mikor nem szívtam 3 hónapig is, aztán elég volt újra 1 szál és kész, már nem is nagyon próbálkozom leszokni nagyon, sajna. Az tuti, hogy nagy elszántság kell, a haver megvett a nikotintapaszból egy dobozzal a legerősebbet, asszem 7 volt benne, na ebből 6-ot ragasztott fel, a 7-re nem volt már szüksége, előtte napi 2 doboz cigit elnyomott, ennek kb 4 éve azóta sem gyújtott rá
-
BeBe
csendes tag
Már a harmadik héten járok és egyre kevésbbé hiányzik a cucc
Naponta már csak 1-2-szer jut eszembe, hogy igen, ilyenkor mindig rágyújtottam, egyébként nem nagyon hiányzik, ami fura is, mert a 4-5 doboz/hét simán elment
Azt hiszem most már sikerülni fog. Ja és most már büdösnek érzem a füstöt, nem úgy, mint az első pár napban, mikor a a legcsodásabb illatok egyike volt -
Kiskokó
veterán
Hello
Olvasom az emebrek hozzászólásást.. és valhogy örülök hog ynem doháyzok rendszereaen.. csak sterszzhelyzetben gyújtok ráá meg ugy átlagban.. heti max 1 doboz.. de va namikro hetekig egy szál se iyg azthiszem nemavgyok rászokva és örülök is neki és nemtudom miylen lehet ha rávan szokv a az ember de tuti nagyon szar lehet ha le akar szokni.. ááá midnekinek hajrá.. -
BeBe
csendes tag
Már harmadik napja vagyok leszokóban
5-en kezdtük ismerősökkel, mára 3-an maradtunk talpon. Használok tapaszt, mintha így valamivel könnyebb lenne, bár nincs nagyon összehasonlítási alapom, milyen lenne nélküle. Persze bármelyik pillanatban rá tudnék gyújtani így is, de akkor is megcsinálom
Kaja után és este a legrosszabb... -
Palkó
tag
Van egy vékonyka kis könyv, valami angol fószer írta, NikotinStop a címe, nagyon okos dolgok vannak benne. Tulajdonképpen összefoglalja mindazt, amit a dohányos mond, vagy tesz azért, hogy megmagyarázza a szenvedélyét. Ajánlom mindenkinek, ha még lehet kapni valahol. Én egy hónappal azután olvastam el, hogy leszoktam, de minden szava igaz volt rám nézve is. Ennek már 13 éve, azóta sem gyújtottam rá.
Mindenkinek sok sikert, elszántságot és kitartást kívánok !! -
-Mike-
addikt
nem mindenkinél vált be, pl éccsanyám is megpróbálta, két hét után ismét rágyújtott.
magam is dohányzom.. másodjára kezdtem el, a kettő között volt több mint 1év szünet.. én ma is azt gondolom hogy aki abba akarja hagyni az ne ilyen hókuszpókusz dolgokkal kísérletezzen hanem egyszerűen hagyja abba, akarat kérdése meg elszántság... -
_stick_
őstag
Helló!
Soha nem voltam dohányos, 25. évem felé közeledve 1 szál cigit nem szívtam el, úgyhogy nem is tudom milyen leszokni...
Mindenestre az a véleményem, hogy ha a melóban 4 szaki 35-40 év napi 4 doboz cigi után, ezell a mágneses kúrával leszokott a cigiről (3/4 éve volt), akkor bárki leszokhat.
Nekik az első héten volt nehéz, de inkább a mozdulat, meg a szokások hiányoztak, na meg a napi 1 óra cigiszünet
Összegzés szvsz: akiben van elég elszántság és valóban le akar szokni -az említett példám alapján az le is fog.
Úgyhogy mindenféleképp érdemes kipróbálni, de a kúra csak félsiker a másik feléhez az akarat kell, na meg sok cukorka és víz, hogy ürüljön a nikotin.
Sok sikert! -
Spirit
őstag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, óriási ''bajban'' van a családom. Sikerült úgy összeköltözni a Kedvesemmel, apámmal, és az anyósjelölttel, hogy mind a 4-en dohányzunk, ráadásul elég durván. Én vagyok egyedül aki az egészsége miatt akar leállni,és a pénz miatt, a többieket csak a pénz motiválná, de ez kevés nekik ahhoz,hogy megpróbálják. Egyedül én próbálkoztam, a csúcsom 3 hét volt, ekkor már hányingert kaptam attól, ha valaki rágyújtott a közelemben..4-en nagyjából napi 5-6 dobozt szívunk el, nem kell részleteznem gondolom,hogy nem tudtam itthon megmaradni.Visszaszoktam hát.
Mostanában egyre többet hallanai komoly leszoktató kúrákról, egyik barátom édesanyja 3 óra alatt szokott le egy mágneses biorezonancia helyreállítással.Kifelé jöhet a kórházból már azt is megérezte, ha valaki rágyújtott mellette, és hányingere lett tőle..Ez vajon működhetne? A lényeg,hogy egyszerre álljunk le, és senki ne szokjon vissza, mert akkor magával rántja a többit. Úgy gondoltuk,hogy most fizukor befizetünk mind a 4-en(egy havi ciginknél olcsóbb), és megpróbálnánk valamit.
Tehát, kérdés. Melyik a legcélravezetőbb módszer a leszokáshoz segítséggel?(egyedül lehetetlen ebben a helyzetben, ne is próbálkozzatok.)
-
Natasa
tag
sziasztok
én pont ma 1 éve, hogy leraktam a cigit és tök jó érzés
nem volt könnyű, föleg az első három hét, na utánna meg a harmadik hónnapban volt rossz, a többi már hamar elment
azért még most is oda kell figyelnem, mert már egyszer leraktam több, mint 1 évre és sikerült visszaszoknom
aki leszokóban van kitartás
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- SSD kibeszélő
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest