Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
már a postnál is hibásak a karakterek? akkor szvsz a memória mehetett tönkre... Ugyanezt produkálta nálam egy radeon 9200SE. Ha nem látszik semmi külsérelmi nyom a hűtőborda csere végett akkor vidd vissza ha garis még. Ha látszik hogy megpiszkáltad akkor nem bizti hogy kicserélik
[Szerkesztve] -
''Eleinte(hűtőcsere után) normálisan működött.''
Tehát szerinted a hűtés cseréjével a kártya Bios-a lett tropa.Kizárt.Tedd vissza a gyári hűtést.Ha továbbra sem jó,akkor több mint valószínű,hogy valamelyik felületszerelt alkatrészt megsértettél,vagy éppen a GPU-t.(amíg nem nézed meg,nem tudhatod) -
vfo7
senior tag
Arra mindig kínosan ügyelek, hogy ne sarkazzam le, és szemmel legalábbis nem láttam semmi gondot. Egyvalamire tudok még tippelni, hogy ez egy többrétegű NYÁK, és hűtőcsere közben előfordul, hogy kismértékben meghajlik, aztán ha ott valamelyik belső fóliacsík megfeszül, akkor elszakadhat. De ez csak feltételezés, mert semmiféle külsérelmi nyom nincs a kártyán. Ezért gondoltam, hogy bios-gond lehet, de egyelőre még erről se tudtam meggyőződni, mert nem találtam Infineon-ramos biost, csak Samsungost meg Hynixeset.
-
vfo7
senior tag
Abból gondolom, hogy bios-hiba lehet, hogy eleinte normálisan működött, aztán egyszercsak elkezdett csíkozni, meg karaktereket téveszteni a gép bootscreen-jén. Semmit nem csináltam vele azon kívül, hogy a gyári bordát lecseréltem egy Zalmanra, és teljes mértékben szaxerűen jártam el.
-
Dufresne
addikt
-
vfo7
senior tag
-
vfo7
senior tag
Van egy Sapphire 9600 XT/256 MB VIVO kártyám, Infineon ramokkal. Valamilyen oknál fogva megsérült a biosa, és égen-földön nem találtam Infineon ramokhoz való biost. Ha a Hynix-ramost toltam fel rá, tök csíkos lett a kép, úgyhogy visszatettem a régit, amitől csak bizonyos képeknél színezi el a kontúrokat.
Help plz.!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL Universal Dock UD22
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest