Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
már a postnál is hibásak a karakterek? akkor szvsz a memória mehetett tönkre... Ugyanezt produkálta nálam egy radeon 9200SE. Ha nem látszik semmi külsérelmi nyom a hűtőborda csere végett akkor vidd vissza ha garis még. Ha látszik hogy megpiszkáltad akkor nem bizti hogy kicserélik

[Szerkesztve] -
''Eleinte(hűtőcsere után) normálisan működött.''
Tehát szerinted a hűtés cseréjével a kártya Bios-a lett tropa.Kizárt.Tedd vissza a gyári hűtést.Ha továbbra sem jó,akkor több mint valószínű,hogy valamelyik felületszerelt alkatrészt megsértettél,vagy éppen a GPU-t.(amíg nem nézed meg,nem tudhatod) -
vfo7
senior tag
Arra mindig kínosan ügyelek, hogy ne sarkazzam le, és szemmel legalábbis nem láttam semmi gondot. Egyvalamire tudok még tippelni, hogy ez egy többrétegű NYÁK, és hűtőcsere közben előfordul, hogy kismértékben meghajlik, aztán ha ott valamelyik belső fóliacsík megfeszül, akkor elszakadhat. De ez csak feltételezés, mert semmiféle külsérelmi nyom nincs a kártyán. Ezért gondoltam, hogy bios-gond lehet, de egyelőre még erről se tudtam meggyőződni, mert nem találtam Infineon-ramos biost, csak Samsungost meg Hynixeset.
-
vfo7
senior tag
Abból gondolom, hogy bios-hiba lehet, hogy eleinte normálisan működött, aztán egyszercsak elkezdett csíkozni, meg karaktereket téveszteni a gép bootscreen-jén. Semmit nem csináltam vele azon kívül, hogy a gyári bordát lecseréltem egy Zalmanra, és teljes mértékben szaxerűen jártam el.
-
Dufresne
addikt
-
vfo7
senior tag
-
vfo7
senior tag
Van egy Sapphire 9600 XT/256 MB VIVO kártyám, Infineon ramokkal. Valamilyen oknál fogva megsérült a biosa, és égen-földön nem találtam Infineon ramokhoz való biost. Ha a Hynix-ramost toltam fel rá, tök csíkos lett a kép, úgyhogy visszatettem a régit, amitől csak bizonyos képeknél színezi el a kontúrokat.
Help plz.!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Programozás topic
- Yettel topik
- Filmvilág
- Direct One (műholdas és online TV)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár nem sok esélyt látok reá. Gondolom a vivo miatt gázos hozzá bios-t találni.